Бомба: Мая Манолова разкри купен ромски вот! (ВИДЕО)

0
562

Мая Манолова хвърли бомбата с твърдението, че в някои секции има платен вот в полза на опонентката й. Бившият омбудсман се бори с всички сили да стане кмет на София.

Шансовете на Мая Манолова да оглави столицата засега не изглеждат големи. Очаква се избирателите на Борислав Игнатов да подкрепят Йорданка Фандъкова и така разликата между двете да набъбне още повече.

Мая Манолова
Мая Манолова с разкритие за изборите

Както стана ясно, представителката на ГЕРБ събра 36%, а подкрепената от БСП независима кандидатка – 27%. Според Манолова обаче тези резултати са плод до голяма степен на купен ромски вот.

„Чуйте и вижте съмненията за организиран ромски вот, такива, каквито ги показват и протоколите. Подкрепата за г-жа Фандъкова в някои от тези секции е 1 000 % по-голяма, от тази за мен. Преценете дали имаме основание за тревога…“ – написа Мая във Фейсбук.

Видеото го излагаме на вашето внимание по-долу. Всеки сам може да прецени каква е истината за него.



Факт е, че от години се говори за купуването на гласове, най-вече от страна на циганите. Това е престъпление, за което обаче никой не им търси отговорност.

От доста време се твърди и за друга манипулация на избори, а именно гласуването на мъртвите души. В списъците на някои секции присъстват починали хора, чийто глас някак си също участва в изборите.

Мая Манолова има възможността да направи нещо невиждано през демокрацията, а именно София да има ляв кмет. Засега обаче тази цел изглежда по-скоро като мечта, отколкото като реалност за нея.

И все пак, ако негласувалите на първи тур гласуват на балотажа, нищо не се знае.

Вижте видеото!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.