Ванга: Европа ще е пустош, а Русия ще властва в целия свят!

2
4154

Баба Ванга предрече още преди 40 години, че Русия ще стане господар на света с Владимир Путин начело. Преди 20 години това изглеждаше като утопия, но днес сякаш е съвсем реално.

Влиянието на Русия с Путин ще става все по-голямо. Това разбираме от предсказанието на Ванга през 1979 г.

Ванга за Путин
Ванга предрече идването на Владимир Путин

„Никой няма да може да спре Русия“ са точните думи на пророчицата. Тогава всички ги възприемат като предсказание за победа на СССР в Студената война, но всъщност тя е имала друго предвид.

Ако вникнем детайлно в думите на Ванга, тя казва „Русия“, а не „Съветския съюз“, което още тогава е трябвало да бъде разчетено от анализаторите, че говори за по-далечно бъдеще.

„Всички ще бъдат отстранени от Русия по пътя и тя ще стане господар на света. Всички ще се размразят, сякаш са лед, само един остава недокоснат – славата на Владимир, славата на Русия“ – казва Ванга.



Притеснителното обаче е, че тя предсказва смърт на Европа, а България все пак е част от Стария континент. Пророчицата твърди, че тук ще настане пустош и само в Русия ще може да се живее.

Предсказанията на баба Ванга до момента се сбъдват на 85%, сочи статистиката. Тя предрече 11 септември в САЩ, както и идването на власт на Барак Обама.

Владимир Путин дойде на власт в Русия преди 20 години и действително съживи страната, която преди него Борис Елцин едва не съсипа. Дали обаче думите на Ванга ще се превърнат в реалност и мечтата на всички русофили ще се сбъдне, предстои да разберем.

loading...

2 КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.