Кандидат за общински съветник във Варна: Няма да мога да задавам неудобни въпроси на мафията ГЕРБ!

0
434

Николай Караколев е журналист в телевизия „Алфа“ и член на партия „Атака“. Имаше амбиции да стане общински съветник във Варна, но след изборите в неделя стана ясно, че това няма да се случи.

„Искам да благодаря сърдечно на всички, които ме подкрепиха в битката ми за общински съветник във Варна. Имам най-много преференции в листата, след водача Станислав Темелков, който много уважавам. За съжаление не се получи и най-вероятно партия Атака няма да има представител, който да задава неудобни въпроси и да търси отговорност на МАФИЯТА ГЕРБ!!!

Николай Караколев
Николай Караколев не успя да стане политик, но продължава напред

Чувствам се много изморен и обмислям да напусна моята любима РОДИНА БЪЛГАРИЯ, която за съжаление вече е само територия и ДЪРЖАВАТА НИ е управлявана от пожарникари, калинки и т.н. Над 90 % сгрешени протокола във Варна, много липсващи преференции, масови фалшификации и смяна на чували от страна на герб. Има ли смисъл да се боря с вятърни мелници?

Мислех си до преди няколко часа, че аз мога да се справя с тази ситуация и с моите въпроси и действия да съм част от хората, които ще променят ситуацията във Варна и в България, но хората от НАРОДА не биват допускани от мафията ни да се месят в техните далавери, защото могат да бъдат осуетени и спрени. Вие ми кажете да се откажа ли или да продължа да се боря? Има ли смисъл?“ – написа Караколев в личния си профил във Фейсбук.

В крайна сметка той се отказа от напускането на България, което обявява в коментар под публикацията си.



„Благодаря ви за подкрепата, приятели. Имах нужда да разбера, че това, което правя не е напразно. Знаете, че не се предавам лесно и ще продължа да се боря с неправдата. Обичам ви, обичам семейството си, обичам Родината си и заради всички тези неща няма как да се предам. Нито крачка назад, обещавам!“ – пише репортерът.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.