Петър Волгин помете Мая Манолова: Огромно разочарование, ще загуби изборите!

0
509

Петър Волгин срази доскорошната си любимка Мая Манолова. Журналистът е бесен от това, че рускосата чаровница се опитва да привлече десните симпатизанти, а самата тя от години е лява, какъвто е и Волгин.

БСП вече започва да се клати отвътре. Мая Манолова достигна до балотажа за София, но на висока цена, защото си навлече гнева на много от симпатизантите на левицата.

Мая Манолова
Голямата битка за Мая Манолова предстои

Един от тях е Петър Волгин. Радиожурналистът написа във Фейсбук, че е огорчен от действията на Манолова в последните дни, а именно да се разграничи от левите, за да привлече на своя страна десните.

„За мен Мая Манолова е огромно разочарование като кандидат кмет. Признавам, че когато БСП я подкрепи, мислех, че ще спечели изборите. Тя обаче направи всичко възможно, за да ги загуби. И ще ги загуби. Най-голямата й грешка е стремежът да си осигури електоралната любов на психодясна София. Разграничи се от собственото си минало по времето на Орешарски, обеща, че ако не е на баботаж, ще гласува за десен кандидат, сега пък подкрепя малоумните протести срещу избора на нов главен прокурор. Единствената причина за всичко това е надеждата, жългопаветната секта ще й каже Браво! Е, няма да й каже. Ако ще да се обясни в любов на Костов, Прокопиев и Христо Иванов едновременно. Колкото повече се подмазва на десните ненормалници, толкова повече те ще я презират. И най-тъжното е, че самата Манолова май не разбира това.“ – написа Петър Волгин в личния си профил на социалната мрежа.

Припомняме, че Мая Манолова събра над 27% от гласовете на местните избори в столицата, а досегашната кметица Йорданка Фандъкова се поздрави с над 36%. Двете ще премерят сили на балотажа в неделя.



loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.