Месечен хороскоп за ноември 2019 (II част)

0
680

Усилията, които полагате за постигането на целите ви, ще ви се изплатят в дългосрочен план

 

месечен хороскоп
Усилията, които полагате за постигането на целите ви, ще ви се изплатят в дългосрочен план

Предпоследният месец от годината ще е изпълнен с невероятни промени, вещае ноемврийският месечен хороскоп.

Не бързайте обаче да унивате, тъй като според точния месечен хороскоп, за повечето зодии промените ще са в положителна посока.

Какво още ви очаква в дните до края на месеца, можете да научите от ноемврийския месечен хороскоп.

Ето какво вещае той:



Рак
Астролозите вещаят, че Венера е напът да се премести в Козирог, което означава, че е в най-изгодната за вас позиция, що се отнася до отношенията ви с близки хора. През ноември ще можете да постигнете хармония с всички, с които влезете в контакт, без значение поради каква причина. Ако искате да изразите любовта си по-разбираемо, преди това се опитайте да разгадаете нуждите на партньора ви. Без значение дали става въпрос за лична или за бизнес връзка, бихте могли да насърчите максимално сътрудничеството между вас, следвайки този съвет.
Бихте могли да развиете ново творческо начало или да поставите началото на нова романтична връзка.

Всичко, свързано с работата или професията ви, ще започне да се подобрява

Лъв
Предвид, че ретроградният Марс се намира в областта на кариерата и публичната част от личността ви във вашата диаграма, ще ви изглежда доста трудно и почти невъзможно да постигнете добри резултати. Въпреки това не губете амбициите си. Усилията, които полагате за постигането на целите ви, ще ви се изплатят в дългосрочен план. С преминаването на Венера в Козирог, отношенията ви с колегите ще станат много по-добри. Всичко, свързано с работата или професията ви, ще започне да се подобрява. Новолунието се присъединява към Юпитер в Скорпион. Това означава, че бихте могли да поставите ново начало по отношение на семейството или дома ви. През следващата година ще имате възможност за растеж в тази област. На практика това може да означава уголемяване на семейството или пък значително подобрение на начина ви на живот.

Дева
Вашият владетел Меркурий, ще прекара по-голямата част от месеца в зоната на вашата диаграма, свързана със семейството и дома. Това ще ви даде възможност да проведете открити дискусии с хората, с които споделяте живота си и да постигнете нови разбирателства. Съветът на астролозите е да направите това преди средата на месеца, тъй като след това Меркурий ще стане ретрограден. Това означава, че цялата ви комуникация ще премине под знака на недоразумения или разочарования.

С Новолунието и с Юпитер в Скорпион, ще имате възможност да поставите ново начало. Не е изключено да смените населеното място или пък да завържете нови приятелства. При все, че сега нещата изглеждат доста отчайващо, търпението ви ще бъде възнаградено, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.