Месечен хороскоп за ноември 2019 (IV част)

0
689

Сякаш целият ви живот ще поеме в друга посока

 

месечен хороскоп
Сякаш целият ви живот ще поеме в друга посока

Остана да разберем какво вещае ноемврийският седмичен хороскоп за последните три зодии от зодиака.

Ноември някак сивее пред декември, който е изпълнен с редица празници, но все пак има своя чар. Какво ви е подготвил новият месец, можете да научите от точния месечен хороскоп в следващите редове.

Ето какво вещае той:

Козирог
Преместването на Венера във вашия знак, ще ви направи доста по-открити и сърдечни. Към момента се нуждаете от близки връзки с околните, така че без да се замислите и ще правите изненадващи за вас компромиси. По този начин ще поддържате хармонията и ще правите добро впечатление на всички около вас. Новолунието предполага създаването на ново приятелство или пък поставянето на началото на ново занимание. През този период идеалите ви, надеждите ви и желанията за бъдещето ще са тези, които ще изиграят много важна роля.



Влиянието на Юпитер ви носи успехи във всичко, с което се захванете

Водолей
Плановете ви за дом и семейство са в режим на изчакване. Основният виновник за това, е ретроградният Марс, който се намира в Телец. Не губете надежда, по-късно през месеца, пълнолунието ще успее да разсее цялото това напрежение. Новолунието се присъединява към Юпитер в областта на вашата диаграма, свързана с кариерата, професионалния живот или публична персона. Това предполага, че съвсем скоро ще започнете да виждате света в различна светлина от досегашната. Именно влиянието на Юпитер ще ви носи успехи във всичко, с което се захванете. Не е изключено да получите признание за постигнатото под формата на повишение или пък уважение от страна на колегите ви. Благоприятното изравняване между Юпитер и Уран – вашият владетел в края на месеца, обещава благоприятни промени. По всяка вероятност те ще се отразят положително дори и на финансовото ви състояние, което към момента не е особено стабилно.

Риби
Новолунието се намира в областта на вашата диаграма, свързана с разширяване на светогледа ви като цяло. Ноемврийският месечен хороскоп сочи, че това означава, че ще ви бъде предоставена възможността да опитате нови неща, докато пътувате. Можете да се възползвате да научите чужди езици, да придобиете допълнителни квалификации и др. В края на месеца Уран във вашия знак ще се изравни с Юпитер. Това движение на планетите ще ви предостави нови възможности и хоризонти. Предполага се, че ще настъпят полезни промени в личния ви живот. Целият ви живот сякаш ще поеме по друг курс и това ще ви направи нетърпеливи да вкусите от всички новости, откриващи се пред вас, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.