Тези зодии ще се къпят в пари през месец ноември

0
892

Началото на месеца ще е доста обезкуражаващо за някои от вас

 

пари
Началото на месеца ще е доста обезкуражаващо за някои от вас

Последният есенен месец вещае, че докато някои зодии ще се къпят в пари, други трябва да са изключително внимателни по отношение на харчовете си. Ако пренебрегнат този съвет, ще посрещнат зимата, без пукната пара.

Ноември се очертава като труден за всички зодии. Ще се наложи да спестявате, както и да работите усилено, за да просперирате. Някои от вас обаче ще получат шанса да подобрят значително финансовото си състояние и да се изкачат нагоре по кариерната стълбица. Други пък ще трябва да проявят огромно внимание и отговорност по отношение на харчовете си.

Ето кои ще са все пак щастливите зодии, които ще се радват на солидни приходи през този период:

Овен
Началото на месеца ще обезкуражи представителите на огнената зодия, тъй като парите им ще се топят техните очи, при това със скоростта на светлината. В края на ноември обаче ситуацията значително ще се промени. Пред вас ще се появят няколко варианта за допълнителен доход, от които трябва да се възползвате максимално. Именно изборът ви ще засили финансовото ви състояние и ще ви помогне да завържете изгодни за вас връзки.



Близнаци
При все, че за вас месецът се очертава печеливш, все пак не бързайте да се радвате твърде много. Заделете част от спечелените средства. През зимата финансовото ви положение ще се разклати сериозно. Доверете се на интуицията си или на идеите, които ще ви осенят. Не е изключено да спечелите от лотарията или да започнете печеливш бизнес. Каквото и да се случи обаче, предупреждението на звездите е да не давате пари на заем.

Някои от вас ще са истински щастливци, защото парите сами ще идват в ръцете им

Везни
Вие сте от малкото щастливи зодии през този месец, за които финансовият хороскоп е доста обещаващ. Парите сякаш ще идват сами в ръцете ви. За да се случи това обаче, е нужно да планирате много внимателно разходите си. Само така ще можете да се насладите на доходите ви. Стойте далеч от съмнителни личности и не давайте големи суми на заем, ако не искате да изгубите това, което сте спечелили.

Скорпион
През този месец Скорпионите трябва да са подготвени за сериозни промени във всички области на живота. Не е изключено да промените работното си място или сферата ви на дейност. Така или иначе, каквито и промени да настъпят в живота ви, те ще са само за ваше добро и ще накарат парите да потекат към вас. Не бързайте да харчите всичко, а заделете и за бъдещето ви. Много скоро може да са ви нужни пари за изгодна покупка или преместване.

Водолей
През този месец ще се радвате на финансово благополучие. При все, че ще е доста труден за вас, той ще е и стабилен. Нужно е просто да проявите търпение, докато отминат тежките дни и да пестите силите си за декември. Тогава на 100% ще можете да се докажете, а това ще ви донесе и допълнителни приходи, пише jenata.blitz.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.