Седмичен хороскоп на Алена за периода 04-10 ноември (I част) – някои от вас ще бъдат изправени пред сериозни предизвикателства

0
685

Периодът ще е благоприятен за Телците, които искат да заздравят отношенията си с някого

 

Алена
Периодът ще е благоприятен за Телците, които искат да заздравят отношенията си с някого

Ако тръпнете в очакване да разберете какво ще ви поднесе новата седмица, можете да го направите от точния седмичен хороскоп на Алена за периода 04-10 ноември.

Ето какво вещае той за всеки един от зодиакалните знаци:

Овен
В началото на седмицата рискът от конфликти е доста голям. Опитайте се да стоите настрани от спречквания, както и да не ги създавате. Ако не искате да се случи нещо неприятно, по-добре си мерете много добре думите, които изричате и в никакъв случай не действайте необмислено.
Във ваша полза ще е да избягвате спорове за дребни неща, както и да не се разправяте с непознати, въпреки че са ви подразнили по някакъв начин. В същото време обаче астрологичните влияния ще ви помогнат да овладеете успешно възникналите кризи.

Телец
За вас, Телци, според седмичния хороскоп на Алена, седмицата ще е изпълнена с редица предизвикателства. Почти няма да е по силите ви да се преборите с тях, ако сте от хората, които са свикнали да крият истинските си чувства. Не се опитвайте да останете спокойни, ако вътре във вас бушува буря. В случай, че направите тази грешка, е добре да бъдете готови за проблеми с емоционалното ви здраве. Поради тази причина е много по-добре да съберете смелост и да изразите гласно онова, което изпитвате.



Ще се наложи да изтърпите известен душевен дискомфорт

Близнаци
Настоящата седмица ще е благоприятна за тези от вас, които биха искали да заздравят отношенията си с някого. Съветът на Алена е да насочите усилията си в името на хармонията, особено ако става въпрос за интимна връзка. За вас седмицата ще премине под знака на работата, в противен случай няма да постигнете абсолютно нищо. Би било много добре, ако признаете, че вие също носите немалка отговорност за сегашното положение. Ако успеете да проведете диалог с партньора ви на тази тема, съществува голям шанс да подобрите отношенията си.

Рак
Седмичният хороскоп на Алена вещае, че и за вас седмицата ще е изпълнена с множество предизвикателства. Ако искате дадена ситуация в личния или служебния ви живот да се развие в положителна посока, ще е необходимо да вземате под внимание всяка промяна, която се случва около вас. Разбира се промяната ще се случи много по-лесно, ако вие самите я задействате. За мнозина от вас предизвикателството ще се изразява точно във факта, че ще е необходимо да изтърпите известен душевен дискомфорт, докато нещата се наредят по начина, по който бихте искали, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.