Седмичен хороскоп на Алена за периода 04-10 ноември (II част) – ще се наложи да сложите край на…

0
332

Не позволявайте на работата да окупира живота ви

 

Алена
Не позволявайте на работата да окупира живота ви

Седмичният хороскоп на Алена ще ви разкрие всички предизвикателства, пред които ще ви изправи настоящият период, както и щастливите моменти, които предстои да изживеете.

За да научите какво ще ви се случи през седмицата от 04 до 10 ноември, прочетете хороскопа на Алена.

Ето какво очаква всяка зодия според топ астролога Алена:

Лъв
В началото на седмицата вниманието ви ще е насочено основно към вас и към собствените ви дела. Няма да имате никакво желание да се занимавате с грижите и проблемите на хората около вас. Понеделник е изключително подходящ да направите нещо за себе си като например да отделите известно време за спорт. А защо не да се погрижите и за външния си вид?
Дори в общуването ви с околните през тази седмица ще се водите от собствените ви желания и амбиции. Нещо, което е абсолютно необичайно за вас и вероятно ще направи впечатление на хората от близкото ви обкръжение.



Дева
Хороскопът на Алена вещае, че пред вас ще се открие възможност да се обърнете към себе си. Обърнете най-накрая погледа си навътре към душевните ви преживявания. В случай, че започнете да се задъхвате от работа, дайте си почивка, при това по-дълга. Крайно време е да започнете да следвате собствените си желания. По всяка вероятност ще се нуждаете от известна доза спокойствие, за да осъзнаете в цялост събитията, които се случиха в живота ви през последните седмица-две.

Нужно ви е спокойствие, за да осъзнаете в цялост събитията

Везни
Периодът 04-10 ноември се очертава като изключително благоприятен за вас. Дори през повечето време ще сте в добро настроение – нещо, което рядко се случва напоследък. Има голям шанс да получите някакъв подарък от съдбата – било то нещо материално или пък нечия подкрепа. Може дори да получите благоразположението на влиятелна личност, което ще ви е от огромна полза. Най-хубавото обаче е, че през периода ще успеете да поддържате хармонични отношения с хората, които наистина са важни за вас.

Скорпион
Ако сте решили да направите някакъв преход към промяна или пък да сложите край на нещо, сега е моментът, вещае хороскопът на Алена. Тук трябва да отбележим, че това съвсем не означава, че е задължително да скъсате с някого, да сложите край на работата ви или пък да се разделите с нещо материално. Не е изключено обаче астрологичните влияния да ви принудят да скъсате с нещо, което е част от вас, но в същото време не само, че вече не ви е нужно, а и ви пречи да сте щастливи, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.