Седмичен хороскоп на Алена за периода 04-10 ноември (III част) – някои от вас ще се радват на невероятен напредък

0
538

Сега е моментът да намерите решение на проблемите, които ви измъчват от доста време

 

Алена
Сега е моментът да намерите решение на проблемите, които ви измъчват от доста време

Седмичният хороскоп на Алена разкрива какви изненади ви е подготвила новата седмица, както и пред какви предизвикателства ще ви изправи.

Ето какво вещае хороскопът на Алена за всеки зодиакален знак:

Стрелец
В първите студени есенни дни мисълта ви ще е заета от темите за любовта. Добрата новина е, че ще получите известно разяснение за това, което ви интересува. Не подхождайте лекомислено към хора, с които сте изградили трайни връзки и не ги отхвърляйте с лека ръка. Ако направите тази грешка, ще съжалявате горчиво на по-късен етап. Намерете начин да обсъдите проблемите с партньора ви. Така несъмнено ще намерите начин да разрешите проблема, който не ви дава мира от известно време насам.

Козирог
Сега е моментът да намерите решение на проблемите, които не ви дават мира от доста време, вещае хороскопът на Алена. За целта обаче ще е нужно да спечелите на ваша страна подходящите хора. Именно тук ще е най-трудната част за вас, защото ще ви се наложи да надскочите себе си. Това означава, че ще трябва да правите неща, които са неприсъщи за вас и не ви допадат по никакъв начин. Поне този път излезте извън собствените си принципи и убеждения и няма да съжалявате.



Ще се наложи да се активизирате и да работите здраво

Водолей
Периодът 04-10 ноември ще е изключително успешен за вас, защото сте доста креативни на работното ви място. Ще подходите доста нестандартно в търсенето и намирането на разрешения за проблемите в службата, но именно този подход ще гарантира успеха ви. През изминалата седмица имахте проблем, който не ви даваше мира. Вие бяхте изправени пред доста труден избор – всичко или нищо. През тази седмица обаче ще намерите и друг изход от положението, който ще е много по-благоприятен за вас.

Риби
Астрологичното влияние ви дава възможност да постигнете бърз напредък в периода до 5 ноември. За целта обаче ще трябва да се справите с една от неприятните черти в характера ви – да се носите спокойно по течението. Активизирайте се и работете здраво и ще се убедите, че това ще даде много добър резултат. Няма да ви липсва и вдъхновение. Ако все пак искате да реализирате плановете си през този период, ще се наложи да проявите и по-голяма инициативност. Понеделник е отличен ден за творчески начинания, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.