Чичо Чарли сензационно се появява в „Двама мъже и половина”! (ВИДЕО)

1
620

Обичаният от всички сериал „Двама мъже и половина” отново поднесе на всички свои зрители поредната сензация – завръщането на чичо Чарли

„Чичо Чарли е жив!” – това възкликват всички зрители, които гледаха последния епизод от култовата поредица „Двама мъже и половина”. Последната серия – след внушителните 12 години и 262 епизода, бе излъчена вчера по американския тв канал Си Би Ес, разкри Асошиейтед Прес, цитирана от Вести.

Dvama maje i polovina
Чичо Чарли сензационно се появява в „Двама мъже и половина“

Във финалните кадри на последната серия от сериала режисьорите са решили да поднесат подарък на всички свои зрители, а именно сензационната поява на чичо Чарли. И така, по време на едночасовия последен епизод Чарли Харпър, богатия чичо на младежа Джейк и брат на неудачника Алън Харпър, се завърна в края на серията като силует.

Чарли Шийн, актьорът, който се въплъти образа на любимият на всички чичо Чарли, сподели малко преди заснемане на последния епизод, че ще бъде изключително щастлив ако му позволят да изпълни дори и най-малката роля в „Двама мъже и половина”. И ето, че щастието му се е усмихнало, дори и само за финалните сцени.

„Двама мъже и половина” е ситиком, чийто първи епизод бе излъчен през месец септември 2003 г. Още от първите епизоди образът на чичо Чарли привлече и малки и големи към поредицата и всички с нетърпение очакваха следващите реплики на лошото момче Чарли Харпър.



След осем сезона, през 2011 г. Чарли Шийн бе изхвърлен от сериала заради конфликт с продуцентите и създателя на сериала – Чък Лори. Главната роля в поредицата, след смъртта на чичо Чарли, бе поета от Аштън Къчър, който пресъздаде образа на Уолдън Шмид. Но вече нищо не беше както преди. И зрителският интерес спадна драстично бързо. Това принуди екипа на ситикома да се замисли към неговия завършек – и така „Двама мъже и половина” вече приключи.

сподели бутон

loading...

1 КОМЕНТАР

  1. Това, че е участвал е лъжа. Предложили му срамната сцена, но отказал.
    „The scene was actually played by a body double, with Sheen declining to take part.“

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.