Ще ви е от полза за редица неща

 

вируси
Ще ви е от полза за редица неща

Колкото и невероятно да ви звучи, наистина съществува вълшебна смес, която е толкова мощна, че ще успее да задържи всички вируси далеч от вас.

Факт е, че пчелният мед е сред продуктите, които винаги са се нареждали на челни позиции сред средствата за укрепване на имунитета. Според специалистите, дори приемът на само една лъжица дневно, е достатъчен да държи вирусите далеч от вас.

В случай, че добавите към пчелния мед и масло от черни семена като например от черен кимион, защитата на организма ви срещу вируси и бактерии, ще е още по-мощна. Не е случаен фактът, че черните семена са неизменна част от народната медицина в Северна Африка и Индия.

Местните хора дори твърдят, че черният кимион е толкова мощен, че може да излекува всичко, с изключение на смъртта. В този ред на мисли, смесвайки масло от черен кимион и пчелен мед, ще получите изключително мощен балсам, който не само ще укрепи имунната ви система, а и ще ви избави от редица заболявания.



Този еликсир е истинско чудо

Този еликсир от народната медицина е толкова мощен, че дори може да бъде ваш верен съюзник в борбата с един от бичовете на новото време – високото кръвно налягане (хипертонията). Всеки е наясно с факта, че ако не бъдат взети навременни мерки, хипертонията може да доведе до сериозни последствия, които дори могат да ви струват живота.

След като намали високите нива на кръвното налягане, този невероятен еликсир от природата ще допринесе и за нормалното функциониране на сърдечносъдовата система, която също е от огромна важност. Освен това тази смес ще подейства укрепващо на здравето на белите дробове и горните дихателни пътища. Можете да я използвате за лечение на астма и бронхит.

Лечебните свойства на този еликсир разбира се далеч не се изчерпват дотук. Той може да ви е от огромна полза при лечението на акне, целулит, настинки, коремни болки, както и болки в ставите. Сместа се приготвя изключително лесно и няма да ви отнеме много време. Освен това трябва да подчертаем, че никак няма да ви излезе скъпо.

Разбира се всеки е наясно с факта, че не трябва да се жалят пари когато става въпрос за здравето, но все пак никак не са малко хората, които разполагат с ограничени средства.
Единственото усилие, което се изисква от ваша страна, е да намерите чист пчелен мед и семена от черен кимион. Смесете равни количества и разбъркайте добре. Достатъчно е да приемате по 1-2 ч.л. от тази смес всяка сутрин. Важно условие е сместа задължително да се приема на празен стомах. Тази смес може да се докосва само с дървена или пластмасова лъжица!

N.B! Тази смес може да се докосва само с дървена или пластмасова лъжица, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.