Кралица Елизабет Втора промени световните модни трендове

0
562

Съобщението беше публикувано от секретариата на Бъкингамския дворец. В него се оповестява решението на Кралицата относно световните модни трендове

Кралица Елизабет Втора

Кралица Елизабет Втора обяви, че няма да използва повече естествени кожи в новите тоалети, които ще й бъдат ушити.

Новината се прие отлично от всички природозащитници.

Решението на британската кралица дава нов тласък във формиране на новите модни трендове. Световните дизайнери вече представиха своите нови колекции за есен-зима 2019/2020.

В деня на коронацията (02 юни 1953) младата Елизабет Втора държи глобус и скиптър. На главата е с държавната корона. Наметната е с хермелин

В тях има палта, шапки и яки от естествена кожа. Но за следващата година те ще се съобразят с тенденциите, които са продиктувани от Кралицата.



Кралица Елизабет Втора е обявила, че няма да унищожи облеклата от естествена кожа, които вече притежава.

С наметката от хермелин при откриване на новата година в Парламента – Кралицата чете приветствие към депутатите

Причините са две. Първата е свързана с тоалетите, които използва при държавни церемонии. Кралицата има бяла наметка от хермелин, която използва, когато открива новата парламентарна година. Когато приема високопоставени гости и дава в тяхна чест държавен прием. Такива са кралски особи и президентите на големите държави като САЩ и Китай.

Наметка от сребърна лисица само за особено важни държавни срещи, когато се слагат специални бижута и дълга рокля

Извън тези наметки, Кралицата притежава дълги палта от норки, шапки и яки от лисици. Тя не може да ги унищожи, защото всички нейни тоалети остават като музейни експонати. Те са закупени или ушити с държавни пари, за да може монархът да представлява тяхната нация пред поданиците и пред света.

Тези дрехи се обличат само по един път. След това се прибират и се излагат в музеите. Тоалети от ранните години на Кралицата са изложени в две зали в двореца Кенсингтън в Лондон.

Със или без шал на главата, това е типичното облекло на Кралицата в свободното й време

В личния си живот Кралицата е изключително скромна личност. Тя обича да носи поли на каре, с плисета и жилетки. Когато излиза навън слага шал на главата си. Затова преди време американски туристи я срещнаха да се разхожда в парка, но не я познаха. А тя си направи шега с тях, за която можете да научите ТУК.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.