Преди минути: ТИР направи катастрофа и пръсна касите с бира по пътя (+видео)

0
678

На мястото на инцидента вече се е образувала огромна колона от автомобили. Катастрофиралият ТИР трябва да бъде преместен, а пътят разчистен от стъклата

Във Велико Търново преди минути – ТИР-ът и разпиляната  бира Сн: Нова ТВ

Пътната драма се разигра във Велико Търново на изхода за София.

Репортерът на Нова ТВ Мартин Димитров е на мястото на събитието и пусна видеото, което е приложено долу.

Мартин Димитров обясни, че скоро ще започне същинското разчистване. Разбитите бирени бутилки трябва да бъдат събрани. Стъклата крият опасност за превозните средства.

Добрата новина е, че нито водачът на ТИР-а е пострадал, нито други случайно пребиваващи наблизо граждани.



Все още няма информация от КАТ каква и причината за произшествието. Дали водачът е употребил алкохол и други детайли.

Тепърва ще бъдат изчислени и загубите.

Във Велико Търново се намира бирена фабрика „Болярка„. Тя е една от най-старите в страната и е сред най-големите производители на пиво у нас. От няколко години работи съвместно с баварския производител Калтенберг. Производството и марката принадлежат на принца на Бавария. Затова я наричат „кралската бира“. Преди няколко години започна успешното българо-немско сътрудничество, което дава отлични резултати.

Произшествието във Велико Търново е втората пътна драма у нас от днес.

Сутринта автобус самокатастрофира. Той пътува по линията Шейново-Шипка-Казанлък. Превозва работници, които отиват на работа в Казанлък.

Водачът получил внезапно неразположение. Не успял да овладее автобуса. Превозното средство излиза извън пътното платно и навлиза в намиращата се наблизо огромна поляна. После спира.

Първоначално обявиха, че са пътували само 3 пътници. Преди малко Прес ТВ обяви, че били 5 човека. Никой от тях не е пострадал. От фирмата превозвач изпратиха друг автобус, който успешно закара хората на работа.

Водачът е настанен в болницата в Казанлък. Все още няма информация дали е получил инфаркт или има друг проблем. Дано да се възстанови пълноценно и бързо. Той е на 62 години и има голям опит като шофьор на автобуси.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.