МВР прекрати издирването на изчезналия дядо Найден

0
416

Дядо Найден беше в неизвестност от 6 ноември 2019 г. Днес МВР прекрати неговото общодържавно издирване, защото беше намерен

Намериха дядо Найден и го настаниха в “Пирогов”

След като напуснал Клуба на пенсионера, Найден Найденов тръгнал към дома си.

Това станало около 19:30 часа вечерта. Той се качил както винаги в трамвай номер 11. Слязъл от него, но поради старостта изгубил ориентация. Отклонил се от познания маршрут и попаднал на място, което е трудно достъпно.

Там намерил подслон. Все още топлото време му е помогнало да оцелее. Трудно щеше да бъде ако валеше дъжд или вече беше паднал сняг, а живакът сочеше отрицателни температури.

Днес дядо Найден е намерен. Транспортиран е в “Пирогов“. Лекарите казали на неговите близки, че състоянието му е стабилно.Близките на дядо Найден пуснаха съобщение в социалните групи.

Те изказват сърдечни благодарности на всички за помощта. Съвестни граждани са дали информация за движението на възрастния човек на 6 ноември. Затова сравнително бързо е бил открит.

Те написаха, че без помощта на всички нямало да могат да намерят изгубилия се техен родственик.

Ето защо е важно информацията да бъде споделяна. Може да е оскъдна. Може да не е подробна. Но винаги се оказва полезна в намирането на някои изчезнал или избягал от дома си човек.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.