Седмичният хороскоп на Алена за периода 11-17.11.2019 – за някои от вас седмицата се очертава повече от късметлийска

0
773

Овните ще бъдат изправени пред някои промени

 

Алена
Овните ще бъдат изправени пред някои промени

Несъмнено седмичният хороскоп на Алена е подготвил доста изненади за някои зодии.

Ако искате да разберете какво ви очаква, е нужно да прочетете следващите редове.

Ето какво вещае седмичният хороскоп на Алена за периода 11-17.11.2019 за всеки един зодиакален знак:

Овен
За вас седмицата ще премине под знака на нещо ново. Не забравяйте обаче, че не е задължително тази новост да има конкретно отражение в ежедневието ви. Не е изключено да ви осени нова идея, да вземете решение, че е крайно време да оставите нещо в миналото или пък да поемете в нова посока. Без значение за кое от всички тези неща става въпрос, ще ви е нужна предварителна вътрешна настройка. Именно тя ще е тази, която до известна степен ще ви тласне към промяната в дадена област. Не на последно място е нужно да отбележим, че промяната ще е за ваше добро, дори в началото да не сте съвсем убедени. Причината се крие в това, че вие трудно свиквате с новите неща.



През тази седмица ще предусещате по-добре от всякога от какво се нуждаят хората около вас

Телец
За тези представители от зодията, на които работата им е свързана с обмен и контакти, следващите дни ще преминат под знака на доста срещи. Ще успеете да откриете, че вече използвате много по-добре комуникативните си способности в сравнение с преди. Ще направите това откритие покрай множеството разговори, които ви предстои да проведете. Периодът се очертава като изключително подходящ за развиване на търговска дейност, вещае седмичният хороскоп на топ астролога Алена. През тази седмица ще предусещате по-добре от всякога от какво се нуждаят хората около вас. Тази ви способност несъмнено ще даде тласък на преговорите ви.

Близнаци
Алена е категорична, че през периода 11-17.11.2019 представителите на зодия Близнаци няма да имат основание да се притесняват за каквото и да било, без значение дали е свързано с работа или финанси. Що се отнася до останалите аспекти в живота – топ астрологът вещае, че също нямате повод за притеснения, тъй като всичко ще върви повече от гладко. Това означава, че за вас тази седмица определено се очертава като късметлийска във всяко едно отношение. Има вероятност да не проявите обичайната си активност. При все, че през седмицата ще се занимавате с повече лични въпроси, все пак ще имате шанса да реализирате със завидна лекота амбициите си на работното място. Дори не е изключено да получите награда, която ще изненада и самите вас, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.