Седмичният хороскоп на Алена за периода 11-17.11.2019 – ще имате нужда от усамотение заради тежка случка в личния ви живот

0
670

За някои от вас този период ще протече под знака на думата „действие“

Алена
За някои от вас този период ще протече под знака на думата „действие“

Седмичният хороскоп на Алена за периода 11-17.11.2019 г., ще ви разкрие какви изненади ще ви поднесе съдбата, както и от какво трябва да се пазите.

За да научите какво вещае хороскопът на Алена, е нужно да прочетете редовете по-долу:

Ето какви предсказания направи топ астрологът Алена за периода 11-17.11.2019 г. за всяка една зодия:

Везни
Ако следвате обичайния си ежедневен ритъм, неочаквани изненади са малко вероятни. На работното ви място всичко ще върви като по мед и масло и едва ли ще срещнете някакви сериозни затруднения по време на изпълнението на обичайните ви задължения. Неотдавна някои от вас направиха първите крачки в това да си осигурят свобода. В този ред на мисли съветът на Алена е да продължавате в същия дух и през следващите дни и да не отстъпвате в никакъв случай от позициите си. Послушайте съвета на топ астролога и ще се убедите, че е за ваше добро.



Бъдете по-дейни и се раздайте докрай

Скорпион
За вас ключовата дума, под чийто знак ще премине тази седмица, Скорпиони, е „действие“. Без оглед на това дали правите планове, свързани с личния или професионалния ви живот, през следващите дни несъмнено ще постигнете сериозен напредък. Разбира се тук е мястото да направим важното уточнение, че това няма да се случи, ако решите, че е време да скръстите ръцете и да си отдъхнете. Най-важното нещо, за да продължите напред, е вашата инициативност. Затова бъдете дейни и се раздайте докрай. Не е изключено през този период да се сбъдне ваша мечта. Ако ли не успеете да я сбъднете нацяло, то поне може да сте сигурни, че сте направили крачка в тази посока. За целта обаче е нужно да вземете нещата в свои ръце и да действате без грам съмнение.

Стрелец
Основните неща, към които ще се стремите през седмицата от 11 до 17.11.2019, ще са постигането на спокойствие и комфорт в дома ви. Ще изгаряте от желание да прекарате колкото е възможно повече време, обградени с най-близките си хора. Освен това ще имате нужда да останете за известно време насаме с мислите си. При някои от вас това желание за усамотение ще е породено от случка в живота ви, която засега не сте готови да споделите с когото и да било. Направете всичко възможно да не игнорирате чувствата си и в никакъв случай не допускайте грешката да се опитате да избягате от тях, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.