Седмичният хороскоп на Алена за периода 11-17.11.2019 – някои от вас ще успеят да сбъднат отдавнашна мечта

0
532

Не се отказвайте и обмислете всичко до най-малката подробност

 

Алена
Не се отказвайте и обмислете всичко до най-малката подробност

Седмичният хороскоп на топ астролога Алена ще ви помогне да се ориентирате от какво трябва да се пазите и на какво е нужно да наблегнете в периода 11-17.11.2019 г.

Какво вещае седмичният хороскоп на Алена за всеки един от зодиакалните знаци, можете да научите в редовете по-долу.

Ето какво сочи хороскопът на Алена за периода 11-17.11.2019 г.:

Козирог
Сега ще поставите основите на важни за вас промени, които обаче ще се осъществят през декември. Много е важно да не губите търпение. Не забравяйте, че хубавите неща се случват бавно. Без значение какво точно сте планирали да свършите до края на годината, сега е моментът да обмислите да най-малката подробност как точно трябва да направите всяко едно нещо. Освен това е много важно да вярвате, че всичко това ще се случи по възможно най-добрия начин за вас. Без съмнение тази положителна нагласа ще ви е от огромна полза.



Опитайте се да обсъдите с партньора си и въпросите, по които сте на различно мнение

Водолей
За вас, представители на зодия Водолей, хороскопът на Алена вещае, че седмицата от 11 до 17 ноември, ще е период за равносметка. Разбира се това далеч не означава да седнете и с дни да размишлявате за всичко, което се е случило в миналото ви. Припомнете си събитията от последните няколко месеца, които бяха доста значими за вас и си извлечете поука. Не е изключено някои от вас да забавят темпото поради една или друга причина. Ако това се случи, то ще е защото сте взели решение да посветите повече време на близките си хора и да преследвате личните си интереси.

Риби
Периодът от 11 до 17 ноември ще е изключително благоприятен за отношенията ви с хората от вашето обкръжение. Онези от вас, които са обвързани, ще се радват на невероятна близост и хармония с половинката им. Сега е моментът да се възползвате от положителното влияние на периода, за да заздравите връзката си. Дайте всичко от себе си, за да не съжалите на по-късен етап. Опитайте се да обсъдите с партньора си и въпросите, по които сте на различно мнение. Не е нужно да стигате до скандали, ако успеете да се аргументирате добре, ще постигнете невероятен успех. Имайте предвид, че шансът да постигнете компромис и разбирателство е доста голям. Не го пропилявайте, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.