Казват му Джиджи папа сърце (лесна вкусотия, в която ще се влюбите)

0
361

Това чудо, наречено Джиджи папа сърце е един от най-лесните и шеметно вкусни десерти

Джиджи папа сърце
Чудно вкусно става това Джиджи папа сърце и е много лесно, опитайте го непременно!

Предлагаме ви рецептата за Джиджи папа сърце. Ще попитате какво е това, а може би някои от вас вече са се досетили.

Джиджи папа е другото име на любимите ни пържени филийки. И именно от тях се състои десертът.

Прави се невероятно лесно и се получава отлично всеки път. Сигурни сме, че ще си ометете чиниите и за още ще питате. Определено има защо.

Трябват ни четири пържени филийки (джиджи папа), 100 грама разбита на сняг сладкарска сметана, няколко лъжици сладко от череши, малко шоколад по ваш избор.



Първо трябва да си оформим вече изпържените филийки на сърца. Първите две филийки си ги поставяме в чинията, в която ще си сервираме и вкусотията.

Намазваме ги отгоре със сметаната обилно и ги заливаме със сладко от череши. Отгоре слагаме и останалите две филийки, които също намазваме хубаво със сметаната.

Декорираме си сладката вкусотия с още малко сладко от череши и настърган шоколад, който е по ваш избор. Може да вземете каквато марка искате и дори бял шоколад, ако обичате повече него.

Бъдете сигурни, че тези различни филийки ще ви харесат страшно много. Те са доказателството, че и от нещо привидно обикновено и скучно, може да се получи уау ефект.

Всички у вас ще се влюбят в тях, но да знаете, че децата не ги оставят като ги нападнат. Заделете си мъничко от сладкиша, защото може и да не успеете да се вредите от тях.

Пожелаваме ви добър апетит и да ви е много вкусно на всички!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.