Забравете за кашлицата с този невероятен лек

0
474

Ще успеете да я преборите за раз време

 

кашлицата
Ще успеете да я преборите за раз време

Предвид, че зимата наближава, кашлицата ще става все по-често срещано явление.

Вероятно сте забелязали от предходните няколко години, че кашлицата става все по-упорита.

Все повече хора се оплакват, че дори да успеят да се справят за няколко дни с хремата и общата отпадналост, им се налага да се борят с кашлицата доста дълго време. Понякога неравната битка с нея продължава повече от месец.

Казано с други думи през идните месеци кашлицата и бронхитът ще са все по-често срещано явление. Разбира се всичко това ще е в резултат на бактериални или вирусни инфекции. Когато е засегната дихателната система, отнема доста време да се възстанови напълно.



Обикновено бронхитът се появява с упорита кашлица, без оглед на това дали е суха или влажна. Като цяло той може да продължи от няколко дни до близо месец. Под неговите удари могат да попаднат всички – както млади, така и стари. Казано с други думи – никой не е защитен.

Преди да прибегнете до медикаментите обаче, би било да се опитате да се избавите от неприятната кашлица посредством изпитани рецепти от народната медицина. Точно такава рецепта ще ви разкрием в следващите редове и сме убедени, че ще ви помогне.

Представяме ви едно невероятно натурално средство, което е изключително ефективно. Още след първия път, в който го приложите, самите вие ще започнете да го препоръчвате на близки и приятели.

Този еликсир наистина действа безотказно

За приготвянето на този безотказен лек за кашлица, са ви нужни следните продукти:

250 мл. прясно мляко
1 с.л. масло
1 с.л. мед
1 жълтък
¼ ч.л. сода бикарбонат

Млякото трябва да е сварено. Ако ли не е, сварете го и го оставете леко да се охлади. След като това се случи, добавете маслото и пчелния мед и разбъркайте добре. Накрая добавете содата и жълтъка и отново разбъркайте до хомогенизиране на сместа. Вашият невероятен лек, благодарение на който ще преборите кашлицата, вече е готов.
За да извлечете максимален резултат от него, е нужно да го приемате всяка вечер преди сън в продължение на пет дни.

Не бързайте да спрете приема му само защото вече се чувствате по-добре и кашлицата ви се е облекчила.

Ето и едно изпитано средство за отхрачване:
2 с.л. лимонов сок
2 с.л. зехтин
2 с.л. вода
1 с.л. мед
Смесете добре всички съставки и разделете сместа на две. Едната част приемайте сутрин, а другата – вечер.

Имайте предвид, че често пъти упоритата кашлица с неголямо количество прозрачни храчки, е индикатор за вирусна инфекция. Ако обаче храчките са в по-голямо количество и са с мътен жълтеникав или зеленикав цвят, инфекцията е бактериална и се налага лечение с антибиотици, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.