Тази нощ Луната ще е специална. Възползвайте се!

0
338

Някои от вас ще трябва да изчакат малко повече за сбъдването на желанията им, но трябва да са сигурни, че това ще се случи

 

Луната
Някои от вас ще трябва да изчакат малко повече за сбъдването на желанията им, но трябва да са сигурни, че това ще се случи

Тази нощ Луната ще е специална в астрологически аспект и поради тази причина астролозите съветват да не пропускате шанса си.

Те посочват, че се намираме на прага на поредното пълнолуние, което ще доведе до значителни промени в живота на всички зодиакални знаци. Не се притеснявайте, защото преобладаващата част от промените ще са положителни.

Фактът, че Луната ще е пълна означава, че ще изпълни дори и най-съкровените ви желания. Пикът на пълнолунието ще е в 15.37 ч. днес.

Какво е нужно да направите, за да може Луната да си свърши работата възможно най-добре и да изпълни бързо вашите желания? Съвсем елементарно е – нужно е само в деня на пълнолунието да мислите за онова, за което мечтаете. Поставете си ясни цели и започнете да работите за тяхната реализация.



Голяма част от нещата, които правите в този ден, трябва да бъдат подчинени на всичко онова, за което мечтаете. Във всяка една мисъл има по нещо материално и заради това си струва да мислим възможно най-често и активно за мечтите си. Само по този начин ще привлечете силата на Луната, за да сбъднете желанията си.

Нека мислите ви през днешния ден са насочени основно към най-съкровените ви желания и мечти

Що се отнася до това колко бързо ще се сбъднат желанията ви, то трябва да ви предупредим, че е нужно да проявите известна доза търпение. Дори и най-експресното сбъдване на вашите съкровени мечти и желания, ще се случи след 12-ти ноември.

Топ астролозите сочат, че при повечето зодиакални знаци желанията им ще се сбъднат преди края на месеца. Други обаче няма да имат този късмет и ще им се наложи да изчакат до декември. Най-голямо търпение ще се наложи да проявят тези, чиито желания ще се сбъднат чак край Нова година, пише zajenata.bg.

Това далеч не означава, че трябва да се отчайвате. В крайна сметка сте чакали толкова много, че едва ли ще е проблем за вас да изчакате още един месец или малко повече. Важното е, че желанието ви все пак ще бъде чуто от Вселената и ще стане реалност.

При все, че Вселената е истински вълшебник, тя не може да сбъдва желанието на всеки със скоростта на светлината. Е, вместо да губите време, започнете да мислите за онова, което искате най-много да ви се случи. Астролозите съветват желанията ви да не са свързани с експресно забогатяване или неща от този род. По-добре поискайте от съдбата нещо по-смислено.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.