Тези знаци издават, че вашата половинка не ви обича достатъчно

0
680

Стойте далеч от такъв човек

 

половинката
Стойте далеч от такъв човек

В следващите редове ще ви запознаем със знаците, които издават, че вашата половинка не ви обича достатъчно.

Няма никакво съмнение, че сериозната връзка изисква компромиси, отдаване, както и двама души, които се обичат достатъчно, за да преодолеят всички трудности по пътя им.

Колкото и вашата половинка да твърди, че ви обича, това невинаги е вярно. Със сигурност не ви трябва мъж, който да ви обича само на думи. В никакъв случай не се отдавайте сляпо на връзката си, преди да сте проверили знаците, издаващи дали наистина има силни чувства или просто умее да говори обаятелно, а вие сте се вързали на думите му.

Ето ги и знаците, които издават, че вашата половинка не ви обича достатъчно:



Изисква промяна във външността ви
Ако един мъж ви обича истински, той несъмнено ще ви хареса точно такава, каквато сте. Не е нужно да настоява да носите по-затворени дрехи, да смените цвета на косата си или пък да отслабнете/качите килограми. Истинската любов е безусловна. Ако все пак поиска да промените нещо в себе си, това е първият сигнал, който трябва да ви накара да поставите под съмнение истинските му чувства.

Не се самозалъгвайте, че ще се промени към по-добро

Иска от вас да се откажете от мечтите си
Добре е да си дадете сметка, че това да приемете мечтите на любимия си човек, е част от истинската връзка. Освен това вие трябва да го подкрепяте в реализацията им, без значение дали намирате мечтите на партньора си за пълен абсурд. Ако ви обича истински, половинката ви винаги ще ви подкрепи, каквото и да решите да правите. В случай, че гледа на мечтите ви с насмешка, е добре да се замислите дали наистина ви обича.

Не желае да се срещне със семейството и приятелите ви
Като че ли всички ние приемаме срещата с родителите на партньора за изключително важна стъпка. Факт е, че сме склонни да представим родителите си само на човек, за когото вярваме, че ще е нашата половинка по пътя ни към залеза. Казано с други думи – срещата с родителите е знак за сериозността на намеренията ни. Срещата със семейството не е толкова страшна, колкото се струва на мнозина.

Изневерявал ви е повече от веднъж
Истинската любов е способна да устои на всякакви изкушения. Някои двойки успяват да преодолеят изневярата и за тях тя е нещо като рефреш на връзката им, докато други се разделят. Имайте предвид, че ако половинката ви няма волята да устои на импулса да се забавлява с нещо „чуждо“, едва ли ще устои на изкушението. Любовта му към вас никога няма да е достатъчна, че да го спре да извърши този грях.

Ако пък ви засрамва всячески и пази връзката ви в тайна, е повече от сигурно, че намеренията му към вас никак не са сериозни, пише bg-astrology.net

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.