Теодора Стефанова с последни предсказания за България (+видео)

0
2903

Теодора Стефанова беше за кратко в България. Тя направи нова прогноза за бъдещето на България и представи новата си книга

Теодора Стефанова пред камерата на „Събуди се“ по Нова ТВ

Всеки човек има 6 сетива. Седмото чувство е телепатия, интуиция, сензитивност.

Осмото чувство е изкуственият интелект. Теодора Стефанова е написала нова книга за него със заглавие „Осмото чувство – ключът към Вселената“. Тя казва, че това е бъдещето на човечеството. Колкото по-подготвени сме, толкова по-лесно ще заживеем в мир и в любов с този изкуствен интелект.

Хората са се самозабравили. Ние се самоизяждаме и се самоунищожаваме. Този интелект трябва да ни научи отново да бъдем хора. Прошката е най-важното нещо. Когато човек прощава, при него се отваря нова позитивна енергия. С всяка прошка се развързва по един кармичен възел.

Силата на мисълта е бъдещето. А позитивното мислене наистина върши чудеса.



Новата книга на Теодора Стефанова е вече в книжарниците

Теодора Стефанова казва, че всички българи зад граница трябва да се приберат у дома, за да изградят новата България.

Предстои обновяване на партия ГЕРБ. Част от сегашните членове ще си отидат, а на тяхно място ще дойдат нови хора с нови идеи.

През 2020 г. коалицията с ВМРО ще донесе напрежение по отношение на проекти и на програми. Въпреки напрежението, коалицията трябва да се запази. Теодора не вижда предсрочни избори на този етап. Но оставките на зам.-министрите ще продължат.

БСП вече започва да се научава да бъде истинска опозиция. Тя набира по-голямо доверие от страна на своите избиратели. Аналогично е положението и при ДПС. До 2021 г. ръководството ще се смени. Много нови млади хора ще навлязат в БСП.

Теодора Стефанова също страда, че българският футбол е в лошо състояние. И в книгата си е написала, че трябва да се направят големи инвестиции в детско-юношеските школи. До 4-5 години се надява да имаме нови световни футболни успехи.

Способностите на Теодора Стефанова се отключват след една катастрофа. Докато била в кома цели 18 дни, майката на Теодора отишла при баба Ванга. Тя й казала, че Теодора ще се събуди различна.

Теодора Стефанова също ходила при Ванга. Пророчицата я предупредила, че трябва да приеме това, което се случва, защото то е нейна мисия.

Въпреки съветите, много трудно успяла да приеме присъствието на разума, който й казва какво ще се случи в бъдещето. И който разкрива информацията от миналото. Това е извънземното Унилсън от планетата Ванфим.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.