Седмичен хороскоп 18-24 ноември 2019 (I част) – настоящият период не е от най-благоприятните за вас

0
544

Периодът не се отличава с ярки успехи или провали

 

седмичен хороскоп
Периодът не се отличава с ярки успехи или провали

Точният седмичен хороскоп за периода 18-24 ноември 2019 г. вещае, че активността ви ще се засили.

Разбира се няма да липсват и затруднения, с които ще трябва да се справите. Пред какво още ще ви изправи съдбата в дните 18-24 ноември, можете да научите в следващите редове от точния седмичен хороскоп.

Ето какво вещае точният седмичен хороскоп за всяка една зодия:

Овен
Залагайки на умението си да се справяте с всяка ситуация ще търсите възможности за реализация в личен и професионален план. Периодът не се отличава с ярки успехи или провали по отношение на деловата ви реализация. Постиженията ви ще са пряко свързани с енергията, която сте вложили. Имайте предвид, че през тези дни енергийният ви баланс ще е нарушен, което до известна степен обяснява невъзможността ви да осъществите целите, които сте си поставили. Понеделник се очертава като печеливш, а вторник носи кавга. Сряда е хубава и успешна, а четвъртък – труден и много напрегнат. Петък и уикендът се очертават като благоприятни.



Настоящият период не е от най-благоприятните за вас

Телец
Избрали сте доста перспективна насока за действие. Ангажиментите, с които сте се захванали ще погълнат цялото ви внимание. Настоящият период не е от най-благоприятните за вас, тъй като реализацията на целите ще е доста трудна. Това до известна степен се дължи на факта, че шансът ви не е така изразителен, вещае точният седмичен хороскоп. Все пак няма да сте лишени изцяло от добри постижения. Засилете активността си и не се отказвайте предварително от осъществяването на по-трудно постижимите цели. Понеделник и вторник се очертават като тежки, но пък за сметка на това сряда и четвъртък ще са изключително успешни. Петък е напрегнат, но сполучлив. Дори и уикендът ще е успешен, ако вложите малко повече усилия.

Близнаци
Силите ви, са много повече от това, което показвате. Мобилизирайте се и дайте всичко от себе си, за да доведете докрай това, което сте започнали. За съжаление през този период няма да липсват проблеми. Обективните условия няма да ви позволят да разгърнете качествата си и да действате активно. Дори контактите ви в обществените среди ще забуксуват, което ще ви накара да допуснете доста грешки. Много от вас ще стигнат до извода, че е нужно да променят стила си на работа. Понеделник е доста труден. В дните до петък обаче ще имате невероятен шанс за успех. И в петък ще се справите добре, но за сметка на това уикендът ще е доста труден, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.