Седмичен хороскоп 18-24 ноември 2019 (III част) – ще сте претоварени с работа, която ще донесе дивиденти на други хора

0
513

Седемдневието е благоприятно за делови срещи и пътувания

 

седмичен хороскоп
Седемдневието е благоприятно за делови срещи и пътувания

Точният седмичен хороскоп за периода 18-24 ноември 2019 година ще ви напомни старата максима, че постигането на успехи често пъти идва ръка за ръка с някои драматични неприятности.

Пред какви изпитания ще ви изправи съдбата, както и щастливите моменти, които ще изживеете, можете да научите в следващите редове от точния седмичен хороскоп.

Ето какво вещае той за всяка една зодия от зодиака:

Везни
При все, че мнозина от вас ще пристъпят към общи бизнес-начинания с нескрито притеснение, е добре да знаете, че няма да сгрешите. Настоящото седемдневие ще премине под знака на ползотворните действия за представителите на зодия Везни. Не прибързвайте, защото това може да ви изиграе лоша шега и да доведе до допускането на непростими грешки, които на свой ред ще провалят реализацията на важни цели. Вътрешната ви стабилност е доста изразителна. В същото време обаче страхът ви от закъснение може да доведе до сериозна дестабилизация. В понеделник и вторник ще имате доста сериозно напрежение. Сряда се очертава като успешна, но пък за сметка на това напрежението отново ще ви застигне в четвъртък. Петък няма да е особено продуктивен, но пък уикендът се очертава повече от чудесен.



Страхът ви от закъснение може да доведе до сериозна дестабилизация

Скорпион
За мнозина от вас настоящият период ще е претоварен с работа, която ще носи сериозни дивиденти, но за съжаление не на вас, а на други хора. Точният седмичен хороскоп вещае, че опитите на хора от обкръжението ви да ви навредят, няма да се увенчаят с успех. В най-лошия случай, тържеството им над вас ще е за кратко, а зловредният ефект над тях ще остане доста време. За да не усложнявате допълнително така създалата се ситуация, е необходимо просто да проявите търпение. Мнозина от вас ще се сблъскат с делови несгоди, но пък за сметка на това ще отбележат лични успехи. Делничните дни се очертават доста напрегнати, с изключение на сряда, която ще е благоприятна. Уикендът ще е спокоен.

Стрелец
Не се обезсърчавайте, ако не успеете да постигнете очакваните резултати на работното място. Опитайте се да насочите вниманието си към по-обширен съюз в деловата сфера, за да можете да преодолеете несгодите, пред които ще бъдете изправени на работното ви място. От понеделник за вас стартира тримесечен период, в който ще имате отлични възможности за реализиране на целите ви. Седемдневието е благоприятно за делови срещи и пътувания, както и преговори с финансови цели. Всички делнични дни са успешни, а уикендът ще е тяхното благоприятно продължение, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.