Кремена и Маги Халваджан 29 години заедно дават рецепта за дълъг и щастлив брак

0
484

Кремена и Маги Халваджиян са известно творческо семейство. В момента гледаме „Маскираният певец“, в който двамата са ангажирани

Кремена и Маги Халваджиян заедно в брак вече 29 години

Маги е продуцент, а Кремена е автор на костюмите на участниците.

Кремена и Маги гостуват в предаването „Събуди се“ по Нова ТВ, за да споделят своя опит със зрителите.

Според Кремена Халваджиян формула за щастлив и успешен брак няма. Важно е двама души да се намерят.

Тя споделя, че след толкова години не може да си представи живота без съпруга си. Даже вече започнала да се тревожи кой ще си отиде пръв.



Маги Халваджиян също казва, че формула и рецепта няма. Но той смята, че ако се казва, че двама души само трябва да се намерят, може да бъде демотивиращо. Но ако те не се намират, това би било доста обезверяващо. Затова хората търсят някаква рецепта или формула, които да следват, за да могат да изградят своите успешни връзки и бракове.

Затова той смята, че успехът се дължи на правенето на компромиси, но на умерени компромиси. В една връзка или брак влизат двама различни души. Всеки има своите остри ръбове. Затова компромисите са наложителни. Но въпросът е колко, за какво и до каква степен.

Кремена също потвърждава, че ако наистина се търси рецепта, то взаимните компромиси са важни. Но до какво ниво.

Тя казва, че когато двама души гледат в една и също посока, то тогава компромисите стават много по-малки и по-лесно се понасят.

Маги допълва, че са важни базисните морални устои и базисните принципи, които двама души имат като хора.

Според една статистика в България браковете оцеляват максимум 16 години. Кремена смята, че това е твърде дълъг период. Основната причина за разделите е, че хората са прекалено изнервени и стресирани от липсата на достатъчно средства.

Маги обяснява, че това е световна тенденция. В Италия семейството е издигнато на пиедестал. Там разводите се допускат рядко и то само ако нещо наистина страшно се е случило. Затова и там младите хора не желаят да сключват брак и предпочитат да живеят на семейни начала.

Още интересни и полезни факти ще научите от видеото долу.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.