Седмичен хороскоп 25.11-01.12.2019 (I част) – някои от вас ще бъдат атакувани постоянно от различни негативни влияния

0
539

Променете стила си на действие, за да потръгнат нещата в посоката, която искате

 

седмичен хороскоп
Променете стила си на действие, за да потръгнат нещата в посоката, която искате

Точният седмичен хороскоп вещае сериозно натоварване за представителите на огнената зодия Овен през настоящия период, както и огромна заетост.

Телците пък ще срещнат сериозни затруднения, но с какво ще бъдат свързани те, ще можете да научите в следващите редове.
Близнаците пък ще трябва да наблегнат на хармонията.

Какво още вещае точният седмичен хороскоп за периода 25.11-01.12.2019, ще можете да научите в следващите редове.

Ето какво ви очаква според точния седмичен хороскоп:



Овен
За мнозина от вас този период ще постави началото на нов период в кариерата, бизнеса или личните ви взаимоотношения. Професионалните възможности, които ще се разкрият пред вас в това седемдневие, ще привлекат сериозно интереса ви. Понякога вие, Овни, сте доста себични. Съдбовните предвещания на седмичния хороскоп акцентират именно върху тази ви душевна нагласа. Ще имате шанс за печалби и материални придобивки. Напрежението, което ще цари през настоящата седмица обаче, ще ви изнерви още повече. Опитайте се да се владеете. Понеделник и вторник носят силна нервност и проблеми. За сметка на това пък сряда и четвъртък се очертават като благоприятни дни. Петък ще е успешен, но събота отново ще е нервна. в неделя ще пожънете успех.

Периодът няма да е от най-успешните за онези от вас, занимаващи се с бизнес

Телец
Ако дадете воля на творческите си стремежи и заложби, несъмнено ще пожънете добри резултати. Ако успеете са повишите съзнанието си на по-горно ниво, ще промените несъмнено условията, а това ще направи живота ви много по- спокоен. Вие ще сте непримирими и настойчиво ще опитвате да подчините наличните условия спрямо волята ви. През настоящото седемдневие постоянно ще бъдете атакувани от различни негативни влияния, които ще ви създадат непреодолими препятствия. За да потръгнат нещата по начина, по който искате, е нужно да промените значително стила си на действие. Понеделник ще ви донесе промени, а дните до четвъртък включително, ще са изпълнени с доста нерви. Петък и събота ще са относително спокойни, но неделя ще е мъчителна.

Близнаци
За онези от вас, които се занимават с бизнес, периодът няма да е от най-успешните. Вие преминахте през редица трудности, които ви направиха значително по-мъдри и можещи. През настоящия период ще се наложи да разчитате единствено на себе си. Освен това бъдете готови за неприятни изненади от различни инстанции. Бъдете тактични, дипломатични и достатъчно търпеливи, за да успеете да реализирате целите си. Имайте предвид, че всеки опит за избързване ще провали реализацията на плановете ви. Дните от понеделник до четвъртък са благодатни и успешни, с изключение на срядата, която ще е доста напрегната. Петък и събота също ще са благодатни, но неделята ще е трудна, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.