Седмичен хороскоп 25.11-01.12.2019 (II част) – настоящият период ще е изключително напрегнат за някои от вас

0
386

Вие сте от малцината, които ще преминат през настоящия период с усмивка и вдъхновение

 

седмичен хороскоп
Вие сте от малцината, които ще преминат през настоящия период с усмивка и вдъхновение

Точният седмичен хороскоп вещае, че на представителите на зодия Рак, ще им се наложи да действат в условията на засилена драма.

В същото време представителите на царствената зодия Лъв ще успеят най-после да се освободят от напрежението, а за Девите периодът ще е изключително позитивен.

Какво още вещае точният седмичен хороскоп, можете да научите в следващите редове.

Ето какво предвижда точният седмичен хороскоп за всяка една зодия:



Рак
Благодарение на високия си и независим дух, ще се окажете в предните редове сред участниците в събитията. Ще станете по-сговорчиви и добронамерени към всички благодарение на това, че делата ви ще се развиват по-добре от очакваното. Настоящият период ще е доста напрегнат и ще премине през много ярка конкурентна борба. Въпреки всичко, не забравяйте, че вашата позиция е печеливша и е от изключителна важност да действате спокойно и съсредоточено. Това ще допринесе до голяма степен за сполуката ви. Избягвайте противоречията и се пазете от ударите на противниците ви. Понеделник и четвъртък, са доста успешни. За сметка на това вторник и сряда, ще ви донесат доста затруднения. Петък, събота и неделя ще ви донесат успехи.

В служебен план се очертават някои административни удари

Лъв
Голяма част от вас са доста объркани и в главата им се въртят доста черни мисли за бъдещето. При все, че реалността се различава значително от желанията ви, напълно е във възможностите ви да направите живота си доста по-добър и приветлив. Не забравяйте, че излъчването ви е изключително притегателно. Този факт ви гарантира цялостно възстановяване, при това в завидно кратки срокове. След множеството професионални проблеми, които ви се струпаха напоследък, се задава и затишие. Не е изключено да смените работното си място. Мнозина от вас ще срещнат проблеми със здравето или общественото отношение. С изключение на вторник, останалите дни са добри за деловия ви напредък.

Дева
Вие сте от малцината, които ще преминат през настоящия период с усмивка и вдъхновение. Съдбата ще ви закриля и няма да спре да бди над вас. Ще се чувствате вдъхновени да възобновите професионалната си активност. Въпреки това няма да липсват лъжи и клюки по ваш адрес. Не забравяйте, че не е задължително разпространителите им да са ваши врагове, не е изключено те да са хора от близкото ви обкръжение. В служебен план се очертават някои административни удари. Има вероятност да възникнат и дребни здравословни проблеми. Въпреки всичко късметът ще е с вас и ще успеете да реализирате целите, които сте си поставили. Дните от понеделник до четвъртък се очертават като успешни и ще се радвате на превъзходна реализация. Петък и събота ще са много хубави, а неделя ще е напрегната, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.