Месечен хороскоп за декември (II част)

0
403

Обърнете повече внимание на любимите си хора

 

месечен хороскоп
Обърнете повече внимание на любимите си хора

В следващите редове ще ви разкрием какви изненади ви е подготвил декемврийският месечен хороскоп.

Какво вещае той за всяка една от 12-те зодии, ще можете да научите в следващите редове.

Ето какво ви очаква според декемврийския месечен хороскоп:

Рак
За вас месец декември ще е времето на личните равносметки. Периодът е подходящ да вземете решение кои убеждения и модели на поведение да запазите и занапред и кои да изхвърлите. Не се притеснявайте да мечтаете, но се съсредоточете върху мотото „ден след ден“. Колкото и да ви се иска, промяната не може да дойде с вълшебна пръчица. През този месец звездните ви домове, отговарящи за романтиката и отношенията ви, са силно изразени. Това ще рече, че трябва да обърнете повече внимание на любимите си хора. Ще има известна несигурност или объркване, които с течение на времето ще се разсеят. Някой от обкръжението ви се опитва да ви залъже, че е крайно нуждаещ се, но истината е съвсем различна. С наближаването на Коледа настроението ви ще става все по-добро. не е изключено да се запознаете с нови и интересни хора, които още от самото начало ще добавите към приятелския ви кръг.



В началото на месеца ще се радвате на достатъчно вдъхновение

Лъв
Декемврийският месечен хороскоп за представителите на царствената зодия Лъв сочи, че през този месец основните теми, които ще ви вълнуват, са разширеното мислене и комуникацията. Преминаването на Слънцето, Марс и Венера през петия ви дом, ще свали преградите на ограниченото ви мислене и има вероятност да вдъхнови творческото ви Аз. Присъствието на Венера ще засили възможността ви за романтични срещи до края на месеца. Астероидът Хирон, който се намира в последните градуси на вашия Шести дом, ще ви предостави възможност да разширите знанията си. Посредством професионални съвети ще успеете да разрешите всички здравословни проблеми, които напоследък ви измъчват.

Дева
Вашият декемврийски хороскоп сочи, че Юпитер ще окаже благоприятно въздействие върху зодията ви. Опитайте се да анализирате хранителните и спестовните си навици, тъй като по всяка вероятност те ви водят в грешна посока. В началото на месеца ще се радвате на достатъчно вдъхновение, което ще ви помогне да обмислите развитието на нови таланти и умения. Те до голяма степен ще допринесат за творческото ви изразяване. През този месец мислите и думите ще ви донесат много емоции. С навлизането на ретроградния Меркурий в месеца, ще трябва да се задоволите със собствената си мъдрост и истина. Не очаквайте околните да ви разберат . Проявете повече търпение по отношение на членовете на семейството ви, особено в края на месеца, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.