Месечен хороскоп за декември (III част)

0
587

Ако търсите възможност да преобразите отношенията със семейството си, ще получите този шанс

 

месечен хороскоп
Ако търсите възможност да преобразите отношенията със семейството си, ще получите този шанс

Какви изненади ви е подготвил декемврийският месечен хороскоп, ще ви разкрием в следващите редове.

Какво вещае той за всяка една от 12-те зодии, ще можете да научите от написаното по-долу.

Ето какво ви очаква според декемврийския месечен хороскоп:

Везни
Вашият Трети дом е под управлението на Юпитер, който отговаря за ума и комуникацията и ви помага да формулирате перфектно всичко, което може да искате да изговорите, преподадете или напишете. Периодът е изключително благоприятен за разширяване на бизнес хоризонтите ви. Благоприятният креативен ракурс от Нептун до Юпитер на 1 декември, ще подкрепи тези ви дейности. Ретроградният Меркурий обаче, който се намира в дома на комуникацията ви, може да ви „върже“ езика или да обърка мисленето ви за кратък период от време. След влизането на Марс във вашия Трети дом, което ще се случи на 26-те, вече ще можете да превърнете мислите си в действителност. Ако търсите възможност да преобразите отношенията със семейството си, ще получите този шанс в последната седмица от месеца. Има един-два въпроса, които не ви дават мира от доста време насам. Добре е да си отдъхнете и от тях, за да си дадете възможност за възстановяване на така необходимите ви мир и хармония.



Последната седмица на декември носи огромни промени

Скорпион
Преминаването на Марс и Венера през знака ви още в началото на месеца, ще запали силата и страстта ви. Декември ще ви предостави възможност да получите прекрасен урок по толерантност и разбиране от страна на околните, ако не приемате нещата твърде на сериозно. Имайте предвид, че се намирате в повратна точка на самочувствието ви, което ще ви даде възможност да изразявате по-свободно себе си. Без оглед на това дали ще отбележите Коледа в компанията на семейството или приятелите си, този ден ще е много специален за вас.

Стрелец
Ще успеете да вдъхновите околните с гледната си точка по отношение на живота, която е фокусирана върху голямата картина, а не върху малките детайли. През първата седмица на месеца благоприятните отношения на Нептун с експанзивния Юпитер ще ви дават напътствие и ще ви помогнат да предвидите нещата, които биха могли да се случат всеки път, щом кажете „Защо не?“.
Не забравяйте, че най-добрата стратегия за вдъхновение, е да държите краката си здраво стъпили на земята. Сатурн е ретрограден, така че премислете внимателно плановете и идеите ви. Пълнолунието на 26-ти декември ще попадне във вашия Осми дом – домът на трансформацията. През последната седмица на декември се задава огромна промяна за вас, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.