Месечен хороскоп за декември (IV част)

0
606

Творческите ви възможности ще са в изобилие

месечен хороскоп
Творческите ви възможности ще са в изобилие

Декемврийският месечен хороскоп ще ви подготви за всички изненади, които ще ви донесат последните 31 дни до края на годината.

Какво вещае декемврийският месечен хороскоп в подробности, можете да научите в редовете по-долу.

Ето какво ви очаква в последния месец от годината според декемврийския месечен хороскоп:

Козирог
През първата седмица от декември, доброжелателният Юпитер ще премине през сърцето на вашия Десети дом, който е отговорен за кариерата ви. В този ред на мисли ще получите огромна подкрепа от Слънцето и Нептун. През този месец творческите ви възможности ще са в изобилие. Ако притежавате лечебни или артистични способности, сега е моментът да ги разширите. Помислете и върху въпроса да ги превърнете във ваша основна работа. Каквито и планове и стремежи да имате в кариерен план, не поставяйте никакви ограничения. Позволете им да се разгърнат от само себе си и няма да съжалявате. Не забравяйте, че чудесата се случва тогава, когато им позволите да се случат, а не когато ги правите.



Време е да направите своя осъзнат избор

Водолей
Новите ви интереси и таланти вече започват да се преплитат и с течение на времето постепенно ще се разкрият в цялата си светлина. Периодът ще е много подходящ за решаване на здравословни проблеми, разработване на превантивен здравен подход, фокусиране върху храненето и стартиране на редовна физическа активност.
Несигурността ви по отношение на вашата работа може да бъде разкрита от околните, а това няма да доведе до нищо добро. Някои събития или осъзнаването на определени факти в края на месеца, ще ви помогнат да видите всичко с по-голяма яснота. Не ограничавайте общуванията си, защото никога не се знае колко полезни могат да са връзките, които създавате.

Риби
Темите за свобода и творчество ще изобилстват през този месец, макар това да е далеч от вашите идеали. Ретроградният пасаж на Сатурн във вашия Пети дом – този ва творчеството, е свързан с изработването на стратегии за вашата творческа част. В крайна сметка Сатурн ще ви донесе това, което отдавна търсите, но за целта ще е нужно да изчакате още няколко месеца. На този етап той ще ви насочва да правите всичко онова, което е необходимо, за да освободите място за изпълнението на нещата, които предстои да се случат. Задава се нещо наистина магично в живота ви. Използвайте чувствителността си за изцеление и магия, а не за малките неща, върху които не можете да наложите контрол. Наличието на Юпитер в осми дом ще ви даде възможност да направите избор дали да разширите интуицията си или да се изгубите в драмата. Нека направеният от вас избор бъде осъзнат, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.