Стойчо Керев разкрива дали Земята ще загине (+видео)

0
727

Журналистът и продуцент Стойчо Керев и неговият гост обсъждат пред камерата една изключително важна тема,  защото тя касае всеки един жив човек на планетата

Стойчо Керев за бъдещето на Земята 

В поредицата „Новото познание“ гостува проф. Лъчезар Филипов.

Човечеството е насочило своето битие към материализма. През последните години медиите и социума играят важна роля. Човекът в момента е вреден за природата. Ако не променим своето отношение към природата, нашата цивилизация ще загине.

Масмедиите налагат и пропагандират този материализъм. Оказват влияние върху психиката на хората и заглушават информацията, която идва от Космоса.

През 1915-1916 г. е създадена квантовата механика. Тогава възниква ефект на промяна на материята, без значение дали става дума за вълна или за частица.



Около нас съществува информационно поле. То е известно в научните кръгове като ноосфера и е въведено от руския учен Владимир Вернадски. Ние получаваме информация от това информационно поле и я нагаждаме към света около нас. За разлика от малките деца, които получават информацията от своите родители. Те им показват различни предмети, животни и хора. Назовават техните имена и децата ги запомнят (ябълка, коте, майка, баща и други).

Проф. Филипов коментира, че ако човечеството не се осъзнае, ще се превърне в поредната цивилизация. Така както нашите учени и археолози откриват артефакти от миналите цивилизации, бъдещите учени е откриват от нашето битие.

Планетата Земя, обаче, няма да загине. Хората от съвремието може да бъдат унищожени от някакъв катаклизъм, но планетата ще преодолее и тази криза.

През 1964 г. съветският учен Кардашев прави класификация на цивилизациите. Базата за сравнение е според степента на владеене на енергетиката.

Проф. Филипов казва, че тази класификация вече не е валидна. Защото за една цивилизация се съди по степента на нейния морал.

Нашата цивилизация в момента е на път да съсипе планетата вместо да развива своя интелект. Ако се научим да разбираме сигналите от информационното поле, ще се осъзнаем на къде отиваме.

Още изключително важни факти ще научите от видеото долу от въпросите на Стойчо Керев и от отговорите на проф. Филипов.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.