Вижте как баба Меца се настани в лек автомобил (+запис от охранителната камера)

0
501

Баба Меца не е глупава. Сама се справя с достиженията на техниката. Охранителната камера я засне как отваря вратата на лек автомобил

Баба Меца отвори задната врата на автомобила и се настани в него. А камерата документира нейния подвиг 

Вън е тихо и спокойно. Собствениците на паркирания лек автомобил са си легнали и си почиват.

Но нощта не е проблем за баба Меца.
Един мечок се приближава до колата. Изправя се на задните си крака и уверено отваря задната врата. После се намъква вътре. Сякаш го е правил много пъти преди. Добре, че не го подкара.

След известно време баба Меца започва да скучае и напуска лекия автомобил. Но не си тръгва. Изчезва за кратко и после я виждаме в десния долен ъгъл на записа. Баба Меца съборила коша за отпадъци и тършува в него.

Не пропускайте и видеото долу.



От описанието към видеото научаваме следното. На 16 ноември 2019 г. Адам Армстронг спял спокойно в дома си в Саут Лейк Тахо в Калифорния.

Неговата CCTV камера била включена и около 01:14 часа заснела неканения гост.

Лекият автомобил, който стана любим на баба Меца е марка Субару. На следващия ден Адам разгледал колата си, но не открил никакви следи от повреди по седалките.

Животното е голяма черна калифорнийска мечка. Мечката е символ на Калифорния. Нейно изображение присъства на герба на щата.

Превод от английски език: Милена Христова.

На 1 ноември 2019 г. мечка се появи в Сопот и влезе в комплекса на фирмата, която стопанисва тамошния лифт. Там има басейн и мечокът си направи среднощна баня. Той поплува известно време, а неговото спортно майсторство беше документирано от охранителната камера.

Горското стопанство искаше мечокът да бъде приспан. Но добри хора се застъпиха за него, защото не беше нанесъл никакви щети. Те искаха мечката да бъде преместена на друго място, където да си живее на свобода.

 

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.