Тези 6 идеи за подаръци през декември ви спасяват във всяка ситуация

0
553

Най-много празници се събират през месец декември. Именни дни, Рождество, Нова година. Тези идеи за подаръци ще ви бъдат изключително полезни

За всеки можете да откриете подходящи подаръци

С изброените по-долу идеи за подаръци ще изненадате приятно както близки хора, така и малко познати. Изключваме скъпите подаръци като мобилни телефони, компютри, колелета и други.

Въпреки, че в магазините е пълно с различни видове стоки, всеки от вас е изпадал в стресово състояние какво да купите, когато са ви се обадили в последния момент.

Вече няма да бъде така, защото предварително ще бъдете подготвени.

1 – Коледна звезда или циклама



Двете цветя са зимни. Коледната звезда е тематична за декември. Но не всеки ги харесва. Ако хората вече имат вкъщи, цикламата е най-подходящият вариант. На пазара има огромно разнообразие от цветове. Можете да комбинирате с друг предмет или поднасяте само цветето.

2 – Ръкавици, шал или топли чорапи

Никога още един чифт от тези зимни аксесоари не е излишен. Освен, че предлагат едноцветни, на пазара има тематични с коледни мотиви и скандинавски шарки на звезди.

Ако познавате човека и знаете, че има чувство за хумор, можете да му подарите чорапи с дядо Коледа, с Рудофл или шапка с тях.

3 – Ако избирате подарък за жена домакиня

Няма по-лесно решение. Ръкохватки за горещи блюда с камбанки или с дядо Коледа. Може и подходяща престилка, която се слага на врата. Книга с рецепти за зимни ястия.

Можете да й вземете комплект ножове или тиган.

4 – Ако празникът е свързан с дома на някого или с цялото семейство

Тогава можете спокойно да изберете съдове, които цялото семейство ще използва през зимните месеци. Например чаши със снежни човеци, с камбанки или с дядо Коледа. Предлагат както за чай и кафе, така също и за безалкохолни напитки. Аналогични чинии. Солнички със снежни човеци или с дядо Коледа.

Ако сте по-близки, една хубава тематична покривка.

5 – За деца

Особено подходящи са т.нар. адвент календари. През всеки един ден от декември се отваря прозорче, а зад него има шоколадово блокче в различен вид. Продават ги в хранителните магазини и вериги.

Шоколадово яйце с зимни играчки в него.

Пъзел или книжка с текстове за Коледа или за Нова година.  В някои от тях са добавени пликове за писма или с писма. И децата страшно много се забавляват, докато ги разглеждат. За оцветяване също.

6 – За мъж или за жена, която не е домакиня

За една жена можете да вземете пижама с коледни мотиви или хубав пуловер.

Ако познавате мъжа и той има чувство за хумор, вратовръзка с дядо Коледа или такива чорапи ще го изненадат. Както и подобни цветни боксерки. Можете да му купите парти рога, очила с елхи или със снежни човеци.

Ако човекът е сериозен, заложете на класиката – бутилка с хубаво вино или шампанско в дървена кутия или на декоративна метална стойка. Продават ги в магазините за подаръци и сувенири. Може и бутилка с друг вид алкохол.

Избор на хубав колан или портмоне също е добър. Но в портмонето сложете монета или банкнота, за бъде пълно през цялата година. Това важи и ако е за жена.

Може да им вземете хубава писалка ако работят интелектуален труд. Красива запалка ако са пушачи.

Изборът на комплекти с козметика е класика за празниците през декември. Но трябва да познавате вкуса на човека. В противен случай не рискувайте.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.