Седмичният хороскоп на Алена за периода 02-08 декември 2019 г. (I част) – събитията ще се развият непредсказуемо за някои от вас

0
468

От огромна важност е да съумеете да балансирате между лични и професионални ангажименти

 

Алена
От огромна важност е да съумеете да балансирате между лични и професионални ангажименти

В следващите редове ще ви разкрием какво вещае седмичният хороскоп на Алена за периода 02-08 декември.

Според прогнозата на Алена, предстоящата седмица ще е доста вълнуваща и напрегната за мнозина от представителите на зодиака. За някои от вас обаче промените ще са благодатни. Тук е мястото да отбележим, че това ще се случи само, ако се стараете да обърнете повече внимание на семейството си, както и да довършите започнатата работа.

Ето какво още вещае седмичният хороскоп на Алена за периода 02-08 декември за всяка една зодия:

Овен
Топ астроложката предупреждава, че около огнената зодия назряват събития, които ще повлияят съществено на финансовото им състояние. Имайте предвид, че е във вашите ръце да направите нещо за собственото си благо, без значение дали става дума за материален или професионален план. Имайте предвид, че събитията могат да се развият не само непредсказуемо, а и конфликтно. За сметка на това периодът се очертава благоприятен за пътуване. Делниците ще са успешни, но пък за сметка на това много нервни за много от вас. Петък носи успех и силен късмет. Уикендът е слаб за делова дейност.



Седмицата е подходяща за търсене на нови начинания

Телец
От огромна важност през този период ще е да съумеете да балансирате добре между професионалните и личните ви ангажименти и задължения. До момента съзнателно сте запълвали празнотите в личния ви живот с професионални ангажименти. Опитайте се да разрешите проблема възможно най-бързо. Имайте предвид, че на моменти това може да доведе до сериозни конфликти с околните. Седмицата е подходяща за търсене на нови начинания или за започване на самостоятелна дейност. Ще бъдете изненадани от телефонно обаждане или неочаквана среща. Делниците ще се разгърнат благополучно, но напрежението в сряда и четвъртък ще е в повече. В петък ще действате стабилно и успешно, а уикендът ще е нестабилен.

Близнаци
Ще имате шанса да постигнете победа в нещо лично, което за вас е от огромна важност. Много е важно да изберете най-добрата от всички възможности, които ще ви се предоставят. Време е да спрете да разглеждате варианти и да започнете да действате. Благодарение на изгодното предложение, което ще получите, ще подобрите значително финансовото си състояние. Понеделник се очертава като изключително тежък и напрегнат ден за вас. Сряда и четвъртък ще са добри. Останалите дни макар и нервни, ще ви донесат благополучие, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.