Седмичният хороскоп на Алена за периода 02-08 декември 2019 г. (II част) – събитията ще придобият изненадваща острота и неочакван обрат

0
486

В действията на някои от вас се долавя осезателна наивност

 

Алена
В действията на някои от вас се долавя осезателна наивност

Според седмичния хороскоп, изготвен от топ астроложката Алена, за мнозина от представителите на зодиака седмицата ще е благодатна и щедра. Както сами разбирате обаче, това далеч не важи за всички.

За кои от вас седмицата ще донесе затруднения и за кои ще е щедра и благодатна, както и какво още вещае седмичният хороскоп на Алена, можете да научите в следващите редове:

Рак
Добре е още в началото на седмицата да се опитате да сложите край на прозаичните житейски сюжети. Опитайте се в съвсем скоро време да започнете да се занимавате с нещо много по-приятно и разбира се перспективно. Казано с други думи – време е да разчистите живота си за новости. Като цяло до момента годината за вас бе доста успешна и през тази седмица ще прозвучи финалният акорд на победата, фиксиращ успеха ви. Очакват ви хубави събития. Сполуката ви в обществените среди при осъществяването на финансовите ви цели ще е доста изразителна. Понеделник и вторник ще са доста нервни. Останалите делнични дни, както и уикендът, се очертават като благополучни.

Отначало нещо ще се разруши, но не бързайте да го приемате за загуба

Лъв
Седмичният хороскоп на Алена вещае, че през идните дни събитията в семейството ви ще придобият невероятна острота и неочакван обрат. Постъпката, която ще предприемете, може да има доста продължителни последствия. Отначало нещо ще се разруши, но не бързайте да го приемате за загуба, тъй като ще заеме много по-перспективна форма. Новото, което ще се създаде, ще е много по-позитивно и креативно. Оглеждайте се за знаците, които съдбата ще ви даде, за да не ги пропуснете. Като принципно изискване към всички представители на царствената зодия за този период, е заложена нуждата от ярка активност. Всички дни ще са изключително напрегнати, с изключение на петък, който ще ви донесе невероятен късмет.



Дева
Предстоящата седмица ще внесе новости в личния или професионалния ви живот. Ще бъдете принудени да разчистите ненужните вещи или отношения от живота си. Само така ще позволите на промените да дойдат при вас. Отложете пътуванията си за след 4 декември. Опитайте се да отделите достатъчно време за срещи с приятели, които ще ви заредят с така необходимата ви положителна енергия. В опитите на някои от вас да надхитрят съдбата се долавя осезателна наивност. Няма да ви се получи, така че не си хабете времето напразно.
Дните от понеделник до четвъртък се очертават като доста напрегнати, макар че ви носят сполука. Петъкът също ще е напрегнат, но успешен. Уикендът се очертава като доста тежък и напрегнат, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.