Седмичният хороскоп на Алена за периода 02-08 декември 2019 г. (IV част) – задават се изненадващи събития или промени за някои от вас

0
649

Като цяло ви предстоят добри възможности, но периодът се очертава доста напрегнат

 

Алена
Като цяло ви предстоят добри възможности, но периодът се очертава доста напрегнат

За да научите какво вещае топ астроложката Алена за всеки зодиакален знак за периода 02-08 декември, ще е нужно да прочетете следващите редове.

За някои от вас седмицата се очертава като доста успешна, но за съжаление това не важи за всички. Какво ви очаква в периода 02-08 декември според Алена, прочетете в редовете по-долу:

Козирог
През настоящия период за някои от вас планетите вещаят любов, а за други – големи социални успехи. Това не е началото, а по-скоро финалният акорд на положените от вас усилия. Действайте смело, пожелавайте си и осъществявайте мечтите си! С прагматичния си усет за нещата ще успеете да направлявате събитията във ваша полза. Въпреки всичко у вас все още има останало напрежение от предходните две седмици, както и недоволство от околните. Като цяло напрежението ще започне да намалява значително и седемдневието ще блесне за вас с чудесни възможности. Като цяло ви предстоят добри възможности, но периодът се очертава доста напрегнат. През делничните дни е необходимо да действате внимателно. Петък е чудесен, събота е напрегната, а неделя – добра.

До известна степен ще се амбицирате от успехите на конкурентите ви и ще се заемете в ръце доста сериозно

Водолей
В периода 02-08 декември ще бъдете притиснати от нерешени проблеми или неприключени ангажименти, предупреждава Алена. Действия, свързани с лъжа или измама, ще ви уязвят много силно. Обърнете специално внимание на всичко, което се случва около вас в четвъртък. Този ден се очертава като съдбовен. До известна степен ще се амбицирате от успехите на конкурентите ви и ще се заемете в ръце доста сериозно. Опитайте се обаче да владеете емоциите си. Успехът ви в обществените среди ще е много изразителен, без да се подценява и постигнатото в другите сфери разбира се. Като цяло дните от седмицата се очертават много напрегнати. Поради тази причина е много важно да овладеете емоциите си и да избягвате конфликтни ситуации.



Риби
Задават се изненадващи събития или промени на работното ви място. Не се притеснявайте, тъй като според прогнозата на Алена, те би трябвало да са за добро. Ще се срещнете с хора от миналото ви, които ще се появят ненадейно в живота ви.
Ще поработите върху проблемите си, а давайки път на идеите си ще успеете да разгърнете до голяма степен потенциала си. Настроението ви през периода ще е негативно заради множеството неприятни клюки, които ще чуете по свой адрес. Понеделник и петък се очертават като доста напрегнати дни. Останалите дни ще ви радват със сполука, но това далеч не означава, че можете да си позволите да намалите темповете на работа, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.