Таро прогнозата на Анджела Пърл за декември (I част)

0
409

Ще има известно забавяне на делата ви

 

Анджела Пърл
Ще има известно забавяне на делата ви

Последният месец от годината е не само време за равносметки, а и за последни състезания, тъй като въпреки наближаващите празници, задачите не намаляват.

Какво вещае Таро прогнозата на Анджела Пърл за последния месец от годината, можете да научите в следващите редове:

Овен
Началото на месеца за вас ще е доста активно, но пък и изключително хаотично. Арканата „Колелото на съдбата“ сочи, че плановете ви могат да се объркат от изненадващи събития. Това означава, че задължително трябва да имате резервен план.

Арканата „Обесеният“ сочи, че ще имате известно забавяне на делата. Към средата на месеца ще бъдете изправени пред критична ситуация и ще е нужно да положите усилия, за да се справите с възникналите проблеми. Работете върху грешките си и открийте източника на проблеми, за да го отстраните.



Картата „Звездата“ сочи благоприятен край на годината, категорична е Анджела Пърл. Краят на месеца ще е изпълнен с положителни събития. Много е важно да се придържате към първоначалния план, за да не преживеете поредното разочарование.

Много е важно да не вземате прибързани решения

Телец
Анджела Пърл сочи, че представителите на зодия Телец, ще трябва да вземат важни решения, свързани не само с личния, а и с професионалния живот, още от първите дни на декември.
Картата „Влюбените“ идва да ви каже, че прибързаните решения са неприемливи. Ако действате правилно, ще можете да достигнете ново ниво, което ще ви донесе повече щастие.

Арканата „Императорът“ сочи, че продуктивността ви в средата на месеца, ще е завидна. Съветът на картата е да действате разумно и да не правите прибързани заключения, тъй като могат да доведат до сериозни разногласия с обкръжението ви и да понижат светкавично репутацията ви.

Картата „Слънцето“ е символ на успеха. Тя сочи, че времето е изключително благоприятно за реализация на смелите идеи, които през новата година ще получат допълнителен тласък за развитие. Това означава, че сега е моментът да положите основата на бъдещите ви победи.

Близнаци
Арканата „Влюбените“ винаги идва с предупреждението, че човек ще трябва да направи своя избор, без значение за коя сфера на живота става въпрос. За вас тя означава, че е време да предприемете решителна стъпка, оставяйки миналото зад гърба си.

Картата „Страшният съд“ ще ви освободи от нещо, което напоследък ви потиска. След 15 декември ще можете да сложите край на отношенията си с хора, които вече са изиграли ролята си в живота ви. Бихте могли да възобновите стари незавършени дела, които този път ще приключите за кратко време.

Арканата „Колесницата“ вещае пробив в края на месеца. Много е важно да забравите за отлагането и да повярвате в себе си и възможностите си. Тази аркана сочи и нови успехи, което идва да рече, че може да започнете нов бизнес или да се издигнете на друго ниво, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.