Таро прогнозата на Анджела Пърл за декември (II част)

0
316

Много е важно да се вслушате в аргументите на ума си, а не да се поддавате на емоциите си

 

Анджела Пърл
Много е важно да се вслушате в аргументите на ума си, а не да се поддавате на емоциите си

След като вече ви разкрихме Таро прогнозата на Анджела Пърлз за декември за първите три зодиакални знака, е ред да ви разкрием какво очаква и останалите.

Ето какво вещае Таро прогнозата на Анджела Пърлз за декември:

Рак
Подредбата на картата „Императрицата“ вещае приятни перспективи за началото на декември. Събитията обаче ще се развиват постепенно. Тази аркана говори за късмета в личния живот и изпълнението на заветните желания. Това може да означава щастлив брак за влюбените или пък сбъдване на дългоочакваното попълнение на семейството.

Картата „Императорът“ сочи, че е много важно да се вслушате в аргументите на ума си, а не да се поддавате на емоциите си. Това ще ви спести известни затруднения в средата на месеца и ще ви помогне да се справите с някои задачи.



Краят на месеца ще е натоварен, но в същото време доста активен период.
Ако се съди по арканата „Мирът“, вие ще успеете да се справите с всичко, ако се доверите на силите си и изберете пътят с най-малка съпротива. Успехът непременно ще ви се усмихне!

Проблемите ще стигнат до своя край и пред вас се открива път, пълен с нови победи и успехи

Лъв
Арканата „Мир“ обещава приятен старт на месеца за представителите на огнения знак. С тази карта проблемите ще стигнат до своя край и пред вас се открива път, пълен с нови победи и успехи. Картата съветва да следите много внимателно събитията, за да забележите знаците, които съдбата ви изпраща, за да ви помогне да постигнете за кратко време целта, към която сте се насочили.

Картата „Императорът“ сочи, че в средата на месеца ще поемете контрол над обстоятелствата, но само при условие, че успеете да покажете най-добрите черти от характера си. Няма да ви е трудно да постигнете успех, ако избягвате конфликтите и не се поставяте над всички останали.

Картата „Луна“ сочи, че слуховете, разпространени от недоброжелатели по ваш адрес, могат да ви спънат доста сериозно. Картата съветва да останете на висотата си и да не падате на тяхното ниво. Не е изключено да възникнат неприятности, породени от страха ви да направите крачка към неизвестното. Нужно е да се справите със страха си, доверявайки се на вътрешния си инстинкт.

Дева
Арканата „Колелото на съдбата“ сочи, че ще се сбогувате с определен етап от живота си и ще преминете в нов. Преходът едва ли ще премине без катаклизми. Запомнете обаче, че животът не стои на едно място и в бъдеще ви очакват много промени и победи.

Арканата „Смъртта“ сочи, че миналото е готово да остане на заден план. Промените ще навлязат в живота ви до средата на декември, прогнозира Анджела Пърл. Колкото по-малко се съпротивлявате, толкова по-малко проблеми ще възникнат около промените.

Арканата „Съдът“ вещае стагнация и пробив в делата в края на месеца. Благодарение на постоянството и решителността ви, ще успеете да приключите трудните дела, да повишите репутацията си и да приключите 2019 година на вълната на успеха, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.