Таро прогнозата на Анджела Пърл за декември (III част)

0
392

Вървете напред, без да се вслушвате в ехото от миналото

 

Анджела Пърл
Вървете напред, без да се вслушвате в ехото от миналото

Месечната Таро прогноза на Анджела Пърл ще ви даде подходящи съвети и ще ви предупреди за неща, за които всички зодии трябва да внимават, ако искат 2019 година да приключи успешно за тях.

Ето какво вещае Таро прогнозата на Анджела Пърл за декември:

Везни
Картата „Справедливостта“ сочи, че за вас месецът започва с доста неприятна нотка. Ако успеете да отработите грешките си, можете да избегнете появата на нови проблеми. В противен случай в най-скоро време ще ви се наложи да поработите сериозно върху пропуските ви.

Арканата „Висшата жрица“ сочи, че е нужно да подчините емоциите си и да забравите за бързането под каквато и да било форма. Интуитивно ще разберете кога е подходящо за смел скок напред.



Арканата „Дяволът“ се явява като вид тест за сила. Ако в края на месеца отложите изпълнението на задачите за неопределен период и се отпуснете, ще допуснете огромна грешка. На този етап от огромна важност е да изпълните планираните задачи, за да не ги пренесете към следващата година.

Ще бъдете изправени пред известни затруднения

Скорпион
Арканата „Влюбените“ е картата на отговорен избор. Не е изключено в началото на месеца да се наложи да пожертвате нещо малко, за да постигнете повече. Това означава, че е нужно да вземате незабавно решенията си.

Картата „Обесеният“ сочи, че ще бъдете изправени пред известни затруднения. Вероятно те ще са породени от липсата на решение. Картата съветва да не се колебаете и да сложите край на онези неща, които вече не играят важна за вас роля.

Арканата „Слънцето“ предрича безусловни успехи. Картата обещава да постави основата на бъдещите ви успехи. През новата година ще започнете да изпълнявате плановете, които сте начертали.

Стрелец
Картата „Влюбените“ сочи, че в началото на месеца ще бъдете изправени пред кръстопът и ще трябва да решите по кой път да поемете. Тъй като ще се наложи да извървите пътя си сами, вземете правилното решение и послушайте и сърцето си този път. Не забравяйте, че направеното не може да бъде отменено или повторено.

Картата „Смъртта“ сочи, че след 15 декември се задава драстична промяна в живота ви. Не се противете на промените и се опитайте да затворите безопасно вратите на миналото. Сложете в миналото случаите, които нямат никакво движение напред.

Картата „Кулата“ ще ви покаже, че е невъзможно да сбъднете всичките си планове. Не е нужно през новата година да вземате със себе си всичко, което вече е остаряло. Подобно на арканата „Смъртта“ и картата „Кулата“ говори за възможни успехи. Това обаче важи само в случай, че продължите да вървите напред, без да се вслушвате в ехото от миналото, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.