Таро прогнозата на Анджела Пърл за декември (IV част)

0
383

Дайте си малко почивка, преди да стартирате новите битки

 

Анджела Пърл
Дайте си малко почивка, преди да стартирате новите битки

Както вече споменахме Анджела Пърл посочва, че декември не е само време за равносметки, а и за последни напъни в надпреварата.

Какво очаква всеки един през настоящия месец и от какво трябва да се пазите, можете да научите от Таро прогнозата на Анджела Пърл в следващите редове.

Ето какво вещае тя:

Козирог
„Императрицата“ е положителна аркана, символизираща растеж и развитие, което обещава успех във всяко занимание. Картата съветва да оставите събитията да следват хода си и да не се опитвате да ускорявате времето. По този начин ще избегнете досадни пропуски.



С помощта на картата „Върховният жрец“ ще постигнете по-лесно успеха, ако намерите творчески подход в изпълнението на задачите ви. Честността, независимостта и отговорността, ще ви доведат до нови висоти.

Картата „Глупакът“ означава, че ще е нужно да се справите с миналите си грехове. Само така ще можете да продължите по пътя си към нови победи през 2020 година.

Нужно е да проявите повече отговорност

Водолей
Картата „Справедливостта“ показва необходимостта от честни действия, за да не се сблъскате със сериозни проблеми в края на месеца. Не забравяйте, че всяко ваше действие засяга бъдещето ви, което означава, че може да ви донесе успехи или пък провал.

Арканата „Умереността“ ви призовава към повече отговорност. Тя ви съветва да се откажете от бързане, дори да ви се струва, че трябва да ускорите темповете си на действие. За да изключите неприятностите в бъдеще, е много важно да преминете този тест с чест.

Картата „Обесеният“ сочи, че в края на месеца ще направите крачка. В последните дни на месеца ще ви се наложи да погледнете назад, за да видите какво сте пренебрегнали. Тази тактика ще ви помогне да излезете навреме от трудна ситуация.

Риби
Арканата „Императрицата“ вещае спокойно начало на месец декември. Можете да сте спокойни, че всичко, с което се захванете, ще ви се получи. Не забравяйте, че бързината би била катастрофална.

Картата „Силата“ сочи, че готовността ви за борба ще ви помогне да се справите с проблемите, които ще трябва да решите незабавно. С нея ще можете не само да защитите личното си мнение, а и да се справите с всякакви проблеми. Картата съветва да не се подвеждате по емоциите си и да привличате успеха със силата на мисълта.

Картата „Луната“, е знак за илюзии, вълнения и тревожност, сочи Анджела Пърл. Това означава, че не е изключено в навечерието на Нова година да се чувствате изтощени. Картата съветва да направите известна почивка, за да си дадете възможност да се сдобиете с нови сили и енергия и едва след това да продължите напред, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.