Този мъж ходи в Отвъдното, а срещата с Господ там промени неговия земен живот

0
1172

Тази лична изповед е вдъхновяваща. Това са преживяванията на един млад мъж, който живял в безпътица, но отишъл в Отвъдното, където срещата с Господ го променя изцяло

Василий ходи в Отвъдното и там видя Господ

Василий Лазарев е роден в СССР, а когато излиза от казармата Съветският съюз се разпаднал.

Както и в България, преходът е свързан с екшъните на охранителния бизнес и с групировките. Василий също се занимавал с охранителна дейност. През деня охранявали, а през нощта рекетирали.

Но в един момент осъзнал, че това не е правилният път. Успял да се оттегли от тази дейност. Напуснал родното си място и със семейството си се преместил в Москва.

Но там попаднал на друго зло от нашето съвремие – дрогата. Някой казал на Василий, че дрогата може да бъде изчистена с водка. Затова той започнал да пие водка в големи количества.



Оказало се, че водката не може да изчисти дрогата. Напротив, задълбочава проблема още по-сериозно. Един ден Василий и негови приятели решили да смесят дрога с водка. Той пил и накрая се оказало, че състоянието му се влошило. Започнал да усеща как очите му се затварят и той изпада в състояние на безтегловност.

В това полуживо и полумъртво състояние видял как пристигнала линейката. Как потеглили към болницата. В следващия момент вече изгубил тотален интерес към своето тяло. Духът му се понесъл някъде нагоре. Стигнал до място на светлина, топлина, комфорт и блаженство.

Там го посрещнал човек в красива бяла роба. Бил самият Господ. Показал живота на Василий като на лента. Той виждал не само себе си и своите усещания. Можел да се постави на мястото на околните и също да изпита техните чувства и емоции.

След като срещата на Василий с Господ приключва, той го връща обратно. В следващия момент започнал да вижда как духът му се спуска. Преминава между клоните на дърветата, през покрива на болницата.

Когато отворил очи видял лекаря до него. А изражението на лекаря било толкова втрещено. Никога по-рано не бил виждал толкова изплашен човек. Понеже докторът отписал Василий, вече го откарали в моргата. Оказало се, че 14 минути бил в клинична смърт. Никой не очаквал, че ще се събуди отново. А когато се събудил и хванал лекаря за ръката, медикът изпаднал в тотална паника.

Василий разказва своите преживявания в ТВ интервю. Цялото интервюто е преведено и качено на сайта pravoslavie.bg ТУК.

Лично прочетете вълнуващия разказ на Василий за неговите приключения в Отвъдното и за срещата му с Господ, която променила изцяло неговия живот.

Всеки, който разбира руски език, може да изгледа разговора директно от видеото долу.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.