Младоженци извършиха благородна постъпка в деня на тяхната сватба

0
251

Доброто е заразно! Затова за него трябва да се говори. Постъпката на благородните младоженци заслужава уважение

Благородните младоженци от Казанлък са невероятно скромни 

Те са толкова скромни, че отказват да разкрият имената си.

Това, което научихме е, че са от Казанлък. И че обичат животните.

Когато разпратили поканите за предстоящата сватба, заявили и своето желание. Не искат да получават букети. А гостите да дарят средствата за цветята в специална кутия.

Събраната сума ще бъде предоставена на приюта за бездомни животни в Казанлък. Със средствата искали да купят храна и лекарства за кучетата в него.



Гостите нямали нищо против и с готовност подкрепили младото семейство.

Сватбата се е състояла наскоро. А времето вече беше започнало да застудява. Затова младоженците променили първоначалната си идея. Вместо храна и лекарства решили да купят къщички за кучетата, писа kazanlak.com.

Тези къщички са подарък от благородните младоженци за Общинския приют

И наистина, след сватбеното тържество те направили поръчка на 7 къщички в Пазарджик. Тук е моментът да похвалим още един жител на Казанлък. И той поискал да остане анонимен. Но безплатно извозил дървените къщички от Пазарджик до общинския приют в Казанлък.

И сега, когато падна първият за тази есен сняг, четириногите обитатели на приюта го посрещнаха на сухо и топло в своите нови колибки.

Екипът на ТОПактуално.ком поздравява благородните младоженци за добрата постъпка! Пожелаваме Ви безкрайна любов, нестихващо щастие и да си родите прекрасни дечица!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.