Астролозите определят тези две зодии като най-злите в зодиака

0
378

Най-добре е да стоите далеч от тях

 

зодии
Най-добре е да стоите далеч от тях

Изглежда никак не е случаен фактът, че астролозите определят тези две зодии като най-злите в зодиака.

Те посочват, че в зодиакалния кръг има две зодии, които на пръв поглед изглеждат като много отзивчиви, забавни и приветливи, но това може да се види само, когато са в добро настроение. Ако сте около тях, когато са изгубили самообладание, дори и Господ няма да може да ви помогне.

В случаите, в които именно вие сте причина за раздразнението на тези две зодии, то най-добрия съвет, който можем да ви дадем, е да бягате далеч от тях.
Когато са ядосани, представителите на тези зодии наистина са толкова зли, че по-добре изобщо да не им с вясвате пред очите.

Изненадващо или не, но първата позиция в тази класация е отредена на знакът, който като цяло се приема като типичния представител на мира, а именно Овенът.
Той винаги е в готовност да помогне на приятел, изпаднал в беда, да вдъхне вяра и надежда на всеки в даден момент или пък да каже някоя шега.



Ако обаче той е станал от сутринта със задните части напред или пък с грешния крак, още повече пък, ако сте го ядосали, то тогава очите му ще се изпълнят с кръв и той ще унищожи всичко наоколо също като Тасманийския дявол.

Когато се ядосат унищожават всичко наоколо

Това означава, че трябва да сте изключително внимателни, когато контактувате с представител на тази огнена зодия. Предупреждението важи с още по-голяма сила за онези, които живеят под един покрив с представител на този знак.
Те могат да се разпалят от нищото и да почернят деня ви само с няколко думи.

За да си спестите всичко това или трябва да стоите далеч от Овен, или пък да свикнете с буйния му нрав. Повярвайте, друг изход няма!

Вторият знак, който астролозите определят като най-зъл в зодиака, е Скорпионът. Той е от онези, които умело успяват да прикрият истинската си същност зад маска. Може на пръв поглед да е изключително спокоен и мълчалив, но в него бушуват страшни бури. Няма да е грешка, ако го сравним с разрушител, който ще помете всеки и всичко по пътя си.

Тук е моментът да отбележим, че Скорпионът става още по-страшен, когато се почувства наранен и реши, че трябва да си отмъсти. Тогава няма да е пресилено, ако кажем, че ще унищожи безпощадно врага си.

В този ред на мисли, най-добре би било да не се превръщате във враг на този зодиакален знак. Не е добра идея да влизате в пререкания с него, още повече, ако живеете заедно, пише jenata.blitz.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.