Тези зодии стават непоносими с напредването на възрастта

0
563

Те никога няма да признаят огромния егоизъм в действията им

 

зодии
Те никога няма да признаят огромния егоизъм в действията им

Факт е, че някои хора стават повече от непоносими с напредването на възрастта. Това важи с пълна сила за представителите на тези зодии.

Колкото и невероятно да ви се струва, астролозите отреждат челното място в тази класация на представителите на зодия Дева.
Те се характеризират с изключителен егоизъм и невероятно силно желание за съвършенство. И двете им качества започват да придобиват все по-тежка форма с напредването на възрастта.

Девите са една от онези зодии, които колкото повече остаряват, толкова повече престават да се съобразяват с мнението на най-близките си хора. Това ги превръща в изключително трудни за съвместно съжителство. Всичко това налага половинките им постоянно да полагат усилия, за да се справят с яркия им индивидуализъм, характерен за Девите.

Освен това повечето от представителите на зодията категорично не признават огромния си егоизъм в действията им. Това не е никак изненадващо, тъй като според тях ситуацията, в която мислят само и единствено за себе си, е повече от нормална.



Девите не само, че често са егоистични, а и успяват да отровят живота на всички около тях. Често пъти са в състояние да направят кавга от нищото.

На второ място в списъка със зодиите, които стават непоносими с напредването на възрастта, се нареждат Скорпионите. Дори и на млади години, те са доста сложни. С напредването на възрастта обаче, положението се влошава все повече и повече, тъй като всички отрицателни черти от характера и, излизат наяве. Най-тежка става ситуацията, когато излязат в пенсия и спрат да работят. Затова най-добре е да си намерят работа – хоби, някаква социална дейност или каквото и да било, което ще ги спаси от ненужни и неприятни емоции. .

А вие открихте ли се в този списък?

В противен случай всичката жлъч, която носят в себе си, ще бъде излята върху хората, които са около тях. Няма съмнение, че всички техни близки ще пострадат от ухапванията и постоянните им проверки. В крайна сметка техният характер изисква движение, за да може да си осигурят нови емоции. Имайте предвид, че скандалите за тях, са отличен начин за източване на енергия и получаване на свежи впечатления.

След всичко казано дотук обаче се оказва, че най-страшно е да живееш със застаряващ Водолей. Те са склонни да приемат само тяхната гледна точка и ще отхвърлят всичко, което се различава от мирогледа им и им се струва неправилно. С течението на годините твърдостта и непреклонността им към инакомислещите се засилва още повече, без да ги интересува, че по този начин отблъскват хората от себе си.

На всичкото отгоре, те обожават да дават указания, тъй като нямат никакво съмнение в правотата си. Възрастните Водолеи непрестанно дават инструкция на младите хора като се основават на собствения си опит, смятайки го за изключителен. Не говорят за себе си, но пък за сметка на това изпитват огромна наслада от това да атакуват близките си с истории от живота им, пише jenata.blitz.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.