Наум Шопов и Теа днес станаха родители за първи път

0
540

Днес най-голямото щастие споходи младия лекар и талантлив актьор Наум Шопов. С неговата приятелка Тея станаха родители за първи път

Теа Минкова и Наум Шопов вече си имат малка дъщеричка Сн: Инстаграм

Бебето е момиченце. Щастливите родители го кръстиха Амая.

Наум Шопов сподели радостната новина в социалните групи.

Любовта на Теа Минкова и Наум Шопов има своята дълга предистория, преди на бял свят днес да се появи малката Амая.

Да им е честита малката кукла! Да й осигурят най-прекрасното и незабравимо детство! А когато порасне Амая да постигне огромни успехи, с които нейните родители да се гордеят!Двамата се познават още от училище. Теа е по-голяма с една година от Наум.

Той бил на 11 години, а тя на 12, когато се засекли в училище. Малкият Наум казал нещо, което предизвикало бурния смях на Теа. Вкъщи разказала на нейната сестра, че Наум е страшно сладък.

Но в онези ученически години нищо повече не се случило. Двамата продължили своето средно и висше образование.

След години се срещнали отново. Започнали да си пишат във ФБ и да пускат СМС-и. И така постепенно чувствата започнали да се развиват.

Вече двамата не могат да си представят да живеят разделени.

Теа разказва, че Наум Шопов има изключително силно развито чувство за справедливост. И понеже живеем в странни времена, младият татко се гневи постоянно.

Видял как шофьор отворил прозореца и си изхвърлил фаса на улицата. Наум Шопов взел фаса. Почукал на прозореца. Казал на водача, че е изпуснал нещо и хвърлил фаса вътре в купето на колата.

Това е една непозната страна от характера на младия Наум. Ние го видяхме като талантлив актьор. В медицинските среди коментират, че е амбициозен медик. И че ще има голямо бъдеще като лекар.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.