Тайните и възможностите на духа тук и отвъд светлината (ВИДЕО)

2
739

Какви са възможностите на духа тук на Земята и отвъд светлината? Отговор на този въпрос ще намерите, след като изгледате видеото

А също така  ще разберете дали  можем да достигаме до Христовата същност, защото е доказано е, че ние прекалено малко познаваме възможностите на духа в човешкото тяло, затова не сме в състояние да ги използваме.

Светлина по този въпрос ни дава филмът от Франция и Мексико „Отвъд светлината“.

Във филма се разказва за способностите на хората, които могат да бъдат развивани и благодарение на тези възможности можем да се приближаваме все повече до Христовата същност.

Целта на филма е да сблъска рационалния и прагматичен човек със света на непознатото. Именно това се случва, след като млад учен се запознава с просветен йога.



svetlina
Какво се случва отвъд светлината?

Двамата провеждат интересен експеримент,  който разбива всички представи на науката за човешкото тяло.

След продължителните тренировки йогата не само може да издържи дълго време под вода в поза лотос, да накара сърцето си да спре и да загуби пулс, но след това да покаже, че е развил свръх сетивност, такава каквато Иисус Христос е притежавал в миналото, но до нея може да се приближи всеки човек, стига да бъде готов да  спазва определен духовен морал.

Филмът „Отвъд светлината“ не е документален, а художествен, направен по истински случай.

Ако на места някои сцени не са ви интересни, преместете плъзгача.

Препоръчваме го, защото коментарите за него са изключително позитивни и хората, които са търсили отговори за светлината и отвъд светлината, са ги намерили в него, защото човечеството отдавна е започнало да навлиза в период на пробуждане на съзнанието.

Този период ще продължи до тогава, докато човекът подчини материята за сметка на духа.

 

сподели бутон

loading...

2 КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.