Тежка катастрофа взе жертва и затвори пътя за движение

0
668

Страшна трагедия споходи едно българско семейство днес! Тежка катастрофа отне живота на жена, която шофирала лек автомобил

Жена загина в катастрофа днес. Съболезнования на всички нейни близки!

Загиналата жена първо навлязла в насрещното платно. Там идвал камион.

Водачът забелязал превозното средство и предприел маневри, за да избегне удара. Но не могъл.

След мощния сблъсък, жената загинала на място. До нея пътувал нейният баща, който е невредим. Водачът на камиона също не е получил никакви травми.

Днес разследващите не можаха да кажат със сигурност каква е причината жената да навлезе в насрещното платно. Изчакват и доклада от аутопсията. Може да е получила физическо неразположение като инсулт, инфаркт, белодробна тромбоемболия и затова да е изгубила контрола над колата си.



Трагедията се разигра на главния път Е-79 до с. Ребърково. Мястото е известно като „турски завой“. Там постоянно се случват катастрофи.

Репортер на Нова ТВ беше на мястото на трагедията. Съобщи, че пътната отсечка е затворена за движение. Леките автомобили са пренасочвани по обходен маршрут. Докато големите камиони и ТИР-овете трябвало да изчакат на място.

Днес времето беше слънчево. На сянка студено. Но там, където слънцето огряваше, беше приятно топло.
Падналият сняг започна да се топи. На места вече изчезна.

Но този факт не трябва да успокоява водачите и пешеходците. В момента вън отново е студено. Така ще бъде и през цялата нощ. Утре по пътищата ще има заледени участъци. Слънцето разтопи снега, но времето не е горещо, а водата да се изпари.

Така, че ако тръгвате рано за работа с превозните средства, бъдете изключително внимателни. Не натискайте педала на газта. Може да не се движите в участъци с натоварено движение, но хлъзгавият асфалт може да ви изиграе лоша шега.

Това важи и за пешеходците. Ако през лятото сте претичвали през пътя, където ви е удобно, сега не го правете. Спирачният път на превозните средства става доста по-дълъг. Водачите може да не успеят да овладеят своите коли и ще стане някоя беля.

Ако пътят е заледен и вие може да паднете. Тогава също може да ви се случи нещо неприятно и непоправимо.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.