Номерът на дома ви не е случаен и издава много интересни неща (I част)

0
500

Вероятно отдавна сте забелязали някои неща, но не сте предполагали, че „виновник“ за това е номерът на жилището ви

 

дома
Вероятно отдавна сте забелязали някои неща, но не сте предполагали, че „виновник“ за това е номерът на жилището ви

Номерът на дома ви никак не е случаен и от него можете да научите много интересни неща.

Колкото и невероятно да ви звучи, номерът на дома ви може да предопредели до голяма степен късмета или щастието в живота ви.

Разбира се това далеч не означава, че номерът на дома ви ще ви покаже точно какво ще ви се случи, но ще ви даде възможност да въздействате. Все пак, ако спазите указанията и изчислите номера си, вероятно ще получите отговор на много въпроси, свързани със случващото се у вас.

За целта е нужно да съберете цифрите и да редуцирате получения резултат до едноцифрено число.



След като вече сте направили изчислението и сте получили резултата, можете да преминете към разчитането на тайните, които се крият зад номера на дома ви.

Ето ги и тях:

№1
Този номер означава, че в къщата живеят индивидуалисти и оригинални хора. Те винаги имат нови идеи, в готовност са да стартират нов проект и поемат доста сериозни рискове. Колкото обаче това число е добро във финансов план, то толкова по-малко късмет носи в личния ви живот. Единицата насърчава самотата, нерешителността и критичността. Добре е да боядисате дома си в златист, оранжев или маслено зелен цвят, за да увеличите положителното въздействие.

Ето какво още издава номерът на дома

№2
Номер две символизира промените, така че това поражда честото местене на хората, живеещи на този адрес. Обикновено този дом е просто място с доза неувереност, но пък за сметка на това насърчава любовта и плодовитостта. Хората, живеещи в него, често пъти работят от дома си. Те проявяват интерес към пътувания, технологии, астрология и алтернативна медицина. Често поради несъобразителността си вземат лоши бизнес решения и им се налага да започват всичко отначало. Що се отнася до личните им отношения – тези хора са много зависими от околните. За да увеличат положителното въздействие, е нужно да осветят повече дома си и да изхвърлят ненужните неща. Подходящите цветове за домове с този номер, са бежово, кафяво или сиво.

№3
Това число символизира подобряване и възстановяване. Хората, живеещи на този номер често пъти са перфекционисти. Те са любезни, верни и имат оптимистичен поглед върху живота. Чувството им за хумор е променливо, но пък за сметка на това вижданията им за свободата, са твърди. Често затъват във финансови проблеми, защото обичат да харчат пари, които нямат. По принцип сте рационални и практични. За да увеличите положителното въздействие на дома ви, заложете на сините цветове, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.