Ще останете изненадани колко много неща издава номерът на дома ви. Никак не е случаен (II част)

0
388

Ако домът ви е с номер четири, то той определено е доста сложно място за живот

 

дома
Ако домът ви е с номер четири, то той определено е доста сложно място за живот

Вероятно приемате номерът на дома ви като нещо напълно обикновено и не му обръщате нужното внимание.

Може би ще ви прозвучи невероятно, но истината е, че номерът на дома издава много неща. Вероятно в следващите редове ще разпознаете част от проблемите, с които се сблъсквате, но дори не сте предполагали, че те са породени именно от номера на дома.

Преди да се запознаете с характеристиката, съответстваща на вашия номер на дома, е нужно да направите малки изчисления. Ако номерът на жилището, в което живеете, е двуцифрено число, е нужно да го редуцирате до едноцифрено. След като направите това, вече можете да преминете към четенето на характеристиката, съответстваща на полученото едноцифрено число.

Ето какво издава тя:



№4
Домът с този номер, е доста сложно място за живот, тъй като той символизира конфликтите. Сякаш две противоположни сили непрекъснато се борят за стабилност и промяна. В този дом непрестанно нещо се обновява. Чести прояви в него, са състраданието, остроумието и темпераментът. Домът не е подходящ за страхливи хора и такива с крехки характери. Той е подходящ за онези, които са свикнали да работят под стрес и са способни да издържат на много неща. Много е важно да определите приоритетите си. За да повишите благотворното въздействие, заложете на декорация с много свещи, прозорци и цветя.

Не го пренебрегвайте, защото той е от съществено значение

№5
Номерът е символ на хармонията, добрите мисли и емоции. В тази къща е силно изразена душевността. Основните предимства на въздействието на числото пет, са солидарността и стабилността. Хората, живеещи на този адрес изграждат щастието си бавно, но сигурно, преодолявайки всички препятствия, които им се изпречват на пътя. Те обаче често забравят, което им причинява сериозни неудобства. За да увеличите положителното въздействие, заложете на декорацията с предмети, изработени от метал.

№6
Номерът символизира крайност, решителност и твърда позиция. Мястото е добро за отдих в мълчание. Понякога обаче се превръща в арена на раздори и неприязън между членовете на семейството. Другата крайност пък може да го превърне в място за страстна връзка и любов. Номерът на този дом въздейства добре на хората, които са отворени към нови неща. Обикновено собствениците на това жилище са много креативни. За да увеличите положителното въздействие, е добре да заложите на цветове като жълто и зелено, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.